BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞok! Emrah'ın ailesine bıçaklı saldırı!----

Şok! Emrah'ın ailesine bıçaklı saldırı!

Şok! Emrah'ın ailesine bıçaklı saldırı!
30 Temmuz 2015 - 12:19 www.finansgundem.com

Ünlü şarkıcı Emrah'ın ailesi Bodrum'da bıçaklı kavgaya karıştı.

Ünlü sanatçı Emrah'ın dün Bodrum'da oturduğu sitede komşuları ile yumruk yumrağa kavga ettiği öne sürülmüştü. Bu haberler üzerine Emrah cephesinden yanıt geldi.
 
BIÇAKLAR ve SOPALARLA SALDIRMIŞLAR
 
Ünlü sanatçının menajeri Engin Esen yaptığı açıklamada Emrah'ın olay sırasında Bodrum'da olmadığını belirterek, "Emrah'ın İstanbul'da olduğu gün Bodrum'da aynı sitede ikamet eden bazı komşuları tarafından eşine ve ailesine bıçaklı, sopalı saldırıda bulunulmuştur. Saldırganlar Emrah'ın evinin bahçesini talan ederek haneye tecavüz etmişlerdir. Emrah'ın İstanbul'da olmasını fırsatbilip, eşine ve ailesine bıçaklı, sopalı kişiler tarafından saldırılıp ve darp edilmiştir. Saldırıda bazı bıçak kesikleri ve yaralanmalar olmuştur. Konu Erdoğan ailesi tarafından adli makamlara taşınıp, saldırganlar hakkında şikayetçi olunmuştur. Gerekli yasal işlemler ilgili resmi kurumlarda halen devam etmektedir." dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)