BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder'e büyük veto!----

Sneijder'e büyük veto!

Sneijder'e büyük veto!
14 Haziran 2013 - 12:04 www.finansgundem.com

Galatasaray'a transfer olan Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kalmıştı

Geçtiğimiz sezon devre arasında uzun bir sürecin ardından Inter'den Galatasaray'a transfer olan Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kalmıştı. Transfer piyasası yüksek olan Hollandalı yıldız için transfer iddiaları peşisıra gelmeye başlarken; bu iddialar arasında en ciddisi Chelsea ekseninde gerçekleşmişti. Jose Mourinho'nun Chelsea'nin başına geçmesinden sonra Londra temsilcisi ile adı daha fazla anılmaya başlanan Sneijder için özellikle Louis Van Gaal'in "Sneijder'e Chelsea lazım" açıklaması söylentileri başka bir noktaya taşıdı.
Sneijder için herhangi bir resmi teklif gelmediğini açıklayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da, teklif olmadığını ancak 15 milyon euroya yakın bir rakamın masanın üstüne konması durumunda Hollandalı yıldızın satılabileceğinin sinyalini verdi.
Peki Galatasaray taraftarı Wesley Sneijder hakkında ne düşünüyor? Sarı-kırmızılı taraftarların en büyük buluşma noktası olan WEBASLAN.COM'da yapılan ankette, "Transfer piyasasında adı yüksek sesle anılmaya başlayan oyuncumuz Wesley Sneijder sizce satılmalı mı?" şeklinde bir bir soru yöneltildi.
45 bin 85 kişinin katıldığı anketten çıkan sonuç; "Wesley Sneijder satılmasın" oldu. Ankete katılan kullanıcıların yüzde 62'si (27 bin 975) Sneijder'in satılmaması yönünde oy kullanırken; yüzde 20.2'si (9 bin 87) ise Hollandalı yıldızın satılması gerektiğini belirtti. Kullanıcıların yüzde 17.8'i (8 bin 23) ise Sneijder'in yüksek bir teklif gelmesi durumunda satılması gerektiğini ifade etti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)