BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder transfer olamayacak mı?----

Sneijder transfer olamayacak mı?

Sneijder transfer olamayacak mı?
04 Ocak 2015 - 13:09 www.finansgundem.com

Yolanthe Cabau eşi Wesley Sneijder'in İtalya'ya transferine onay vermedi

Yolanthe Cabau, Juventus ve Manchester United'ın transfer listesinde olan eşi Sneijder'e rest çekti. Türkiye'de mutlu olduğunu ve iyi para kazandığını söyleyen Cabau, eşinin Galatasaray'dan ayrılmasını istemiyor.

Türkiye'de iyi bir kariyer yaptı

Habertürk'ün haberine göre, ara transfer döneminde Manchester United ve Juventus gibi devlerle görüşen Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'in transferi, eşi Yolanthe Cabau'ya takıldı. Türkiye'de büyük şöhret elde eden, film teklifleri alıp moda organizasyonlarında boy gösteren Yolanthe Yenge, eşine Türkiye'den ayrılmak istemediğini söyledi.

"İtibar görüyor, para kazanıyorum"

Eşinin net tavrı yüzünden kararsız kalan Wesley Sneijder, menajeri Guido Albers'in bütün ısrarlarına rağmen transferine dair somut bir adım atamadı. Cabau'nun eşi Sneijder'e "Türkiye'de çok popülerim, Dışarı çıkınca onlarca kamera peşime takılıyor. İtibar görüyor ve para kazanıyorum. Buradan ayrılmam" dediği öğrenildi.

Yolanthe Cabau, "Polis Akademisi Alaturka" filminde yakın dövüş teknikleri ustası bir öğretmeni canlandırdı. 3 hafta önce bebeğini düşüren Cabau, yakın çevresine Türkiye'de doğum yapmak istediğini söylüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)