BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder bir Alex değil----

Sneijder bir Alex değil

Sneijder bir Alex değil
20 Ağustos 2013 - 22:06 www.finansgundem.com

Futbol adamı, Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder ile Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza'yı kıyasladı...

Radyospor'da Senad Ok ile Haber Merkezi programına katılan Çetin’nin öne çıkan ifadeleri şunlar oldu.
 TERİM’E DESTEK GEREK
 “Konuşulan isim tüm bu görevlerin üstesinden gelebilecek biri. Çünkü Fatih hoca futbolla yaşayan bir insan. Tecrübesinin doruk noktasında. Çok istekli ve arzulu. Galatasaray’ın büyük vizyonu hedefleri doğrutusunda milli takımı da tekrar ayağa kalkması anlamında her şey yerine getirebilecek kabileyette sahip. 
Burda spor kamuoyunun yaklaşımı önemli. Galatasaray’ın alacağı başarısız neticeler sonunda yıpratıcı olabilir. Kamuoyundan destek gördüğü taktirde çok olumlu bir girişim olabilir”
 “Fatih Terim üç takımı birden çalıştırabilecek kabileyete sahip. Destek verilirse Fatih hoca çok rahat bu görevlerin üstesinden gelir” 
AVCI’NIN ÖZGÜVENİ YOK 
“Milli takımın düştüğü durumu şuna bağlıyorum. Abdullah Avcı’nın tecrübesizliği. Üst düzey oyuncularla daha önce birarada olmaması. Bu oyuncuları yönetmek kolay değil. Ama en önemlisi bence yeterince özgüveni olmadan geldi. A milli takım yapılanma değil yarışma alanıdır. Bence sayın Abdullah Avcı’yı hataya sürükleyen en büyük neden yeterince özgüven sahibi olmadığı için yapılanma kavramının arkasına sığındı” 
SNEJDER BİR ALEX DEĞİL
 “Günümüzde futbolunda aranan en büyük özellikler Alex’in sahip olduğu özellikler. Takım savunmasında bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz ama Alex bugün aranan tipte bir oyuncu. Sneijder mutlaka faydalı olur. Farklı özelliklere sahip etkili bir oyuncu ama bir Alex değil. Salih niye oynamıyor diye konuşuluyor. Alex’in yerine Salih’i koymak demek daha vasatını koymak demek. Alex farklıydı. Keyif veren tarzda oynardı. "
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)