BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü ----

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü
15 Ekim 2023 - 08:19 www.finansgundem.com

Van Gölü Turizm'e ait yolcu otobüsünün Pınarbaşı-Gürün kara yolu Yazyurdu mevkisinde devrilmesi sonucu 7 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Van Gölü Turizm’e ait olan ve İstanbul-Van seferini yapan yolcu otobüsü, Pınarbaşı-Gürün kara yolu Yazyurdu mevkisinde devrildi.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, sıkışmış yolcuları kurtarmak için otobüsün camlarını kırdılar.

Kazada, ilk incelemelere göre 2 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

ÖLÜ SAYISI 7’YE YÜKSELDİ

Yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yaralı sayısı ise 40’a yükseldi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

“OTOBÜS BAYAĞI HIZLIYDI”

Gürün Kaymakamı Abdullah Sarı, Gürün Devlet Hastanesi’ne gidip, yaralıları ziyaret etti.

İstanbul’dan Bingöl’e giden ve kazadan yaralı kurtulan Vedat Taş, “Otobüs bayağı hızlıydı. Viraja girdikten sonra yerler de ıslaktı. Direksiyon hakimiyetini kaybetti ve dönerek takla attı. Biz de bu hale geldik” diye konuştu.

ŞOFÖR AĞIR YARALI

Yaralılardan İhsan Kırtepe ise “Uyuyordum. Bir anda ses geldi. Arabanın süründüğünü gördüm. Kendini bir yere vurdu” dedi. Otobüs şoförü Selim Aytürk’ün ise kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi. 

KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Sivas'ın Gürün ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Kazada yolculardan Serap Hazer (30), Ahmet Çiçek (31), Yusuf Kaya (21), Saide Taş (50), Ahmad Reshad (10), Yusuf Çınar Hazar (9) ve Muhittin Bulut'un (58) yaşamını yitirdiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Amasya'da yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var

Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var

Van'da otobüs şarampole devrildi: 5 ölü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)