BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSıradaki... ----

Sıradaki...

Sıradaki...
31 Mart 2013 - 18:57 www.finansgundem.com

F.Bahçe, Avrupa Ligi Çeyrek Final maçı öncesi Kadıköy'de moral depoladı, Çizme’yi korku sardı… Şimdi 2 kere düşünme sırası Lazio’da

Perşembe günü Lazio ile Avrupa Ligi çeyrek finalinde çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek moral depoladı...Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 47. dakikada Pierre Webo ile 84. dakikada Moussa Sow kaydetti.
Fenerbahçe'nin yıldız forveti Sow, Akhisar maçındaki golü ile büyük bir başarıya da imza attı. Sow, Fenerbahçe forması ile çıktığı son 5 lig maçında 6 gol attı. Kasımpaşa(1), Beşiktaş(2), Bursaspor(1), Antalyaspor(1), Akhisar BLD.(1)
UEFA Avrupa Ligi'nde Viktoria Plzen ile yapılan ilk maçta sakatlandıktan sonra bir süre takımdan ayrı kalan golcü futbolcu Webo, Akhisar Belediyespor maçıyla birlikte takıma döndü. Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin ligde 25. haftada Bursaspor, 26. haftada da Medical Park Antalyaspor ile yaptığı son iki maçta forma giyemeyen Webo, 11'deki yerini aldı.
Caner Erkin, 67. dakikada oyundan alınınca oldukça sinirlendi... Taraftarın ıslıklayarak protesto ettiği Caner Erkin, kenara gelirken, Aykut Kocaman'ın kutlamasına yanıt vermedi ve yedek kulübesinin önündeki su şişesini tekmeledi...
MAÇTAN DAKİKALAR
6.dakika Akhisar Belediyespor savunması dengesiz yakalanıyor. Cristian Baroni'nden aldığı topla hareketlenen Moussa Sow, rakip ceza sahasına kadar topu sürüyor. Kaleyi görür görmez vuruşunda top üstten farklı bir şekilde autta çıkıyor
15. dakika Raul Meireles'in pasıyla sol kenardan hareketlenen Reto Ziegler oluyor. Önündeki boşluğu değerlendirdikten sonra kaleye vuruyor. Fakat top yan ağlarda kalıyor.
18. dakika Maçtaki ilk önemli atak Fenerbahçe'den geliyor. Raul Meireles içeri hareketlenen Pierre Webo'yu görüyor. Pierre Webo ceza sahası içerisinde açısını kaybediyor. Arkadan desteğe gelen Moussa Sow'a çıkartıyor. Moussa Sow hiç bekletmeden yakın direğe sert bir şut çıkartıyor. Ancak Oğuz Dağlaroğlu topu kornere çeliyor.
35. dakika Sol tarafta topla buluşan Caner Erkin ceza sahası içerisinde markajda bulunan Pierre Webo'ya dolduruyor. Webo hiç bekletmeden ceza sahası dışında bekleyen Moussa Sow'a çıkartıyor. Moussa Sow topun gelişine çok sert ve net bir vuruş çıkartıyor. Top ilk önce üst direğe daha sonra çizgiden oyun sahasına dönüyor. Top çizgiyi geçmesine rağmen hakem tarafından gol olarak değerlendirilmiyor.
42. dakika Dirk Kuyt ceza sahasına doğru hareketlenen Cristian Baroni'yi görüyor. Savunmanın arasına atılan pas sonrasında Cristian Baroni topun hakimiyetini sağlayamıyor.
45. dakika.. İlk yarı golsüz sona eriyor
GOOOOLL 47.dakika İkinci yarının hemen başında Fenerbahçe aradığı golü Webo'nun ayağından buldu. Fenerbahçe: 1 - Aksihar Belediyespor: 0
58.dakika Akhisar Belediyespor sol kanattan Çağdaş Atan ile çıkıyor. Biraz bekledikten sonra ortasını yapıyor. Fakat arka direkte Volkan Demirel topu çıkıp alıyor.
65.dakika Mehmet Topuz'un pasıyla sağ kenardan Dirk Kuyt hareketleniyor. Ceza yayı üzerindeki arkadaşı Pierre Webo'yu görüyor. Pierre Webo Cristian Baroni'nin önüne çıkartıyor. Cristian Baroni vuruyor ancak top yan ağlarda kalıyor.
GOOOOLL 84.dakika Moussa Sow attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi.
90.dakika Abitoğlu'nun bitiş düdüğüyle mücadele sona eriyor. F.Bahçe: 2 - Akhisar Belediyespor: 0
FENERBAHÇE 11’İ
Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Ziegler, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow, Webo
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)