BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlak"Şimdilik üzerine gitmiyoruz"----

"Şimdilik üzerine gitmiyoruz"

Şimdilik üzerine gitmiyoruz
03 Ağustos 2013 - 09:22 www.finansgundem.com

Bakan Bayraktar'dan "tencere-tava" açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Gezi Parkı olaylarındaki tencere tava protestoları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Bayraktar, gazetelerin Ankara temsilcileriyle iftarında şu mesajları verdi:
İSTİSMAR: Gezi Parkı olayları çevre hareketi olmadığı için benim uhdemde değil. Çevirme hareketiydi o. Çevrecilik çok popüler bir konu olduğu için orada o kapıdan girmeyi uygun gördüler. O imkanı çok iyi kullandılar. İstismar ettiler.
GÜRÜLTÜ : Tencere işinde vatandaşlara diyoruz, 'şikayet edin.' Şikayet üzerine birkaç yere ikazda bulunduk ama bu siyasi bir olay olduğu için, bu işin böyle üzerine gitmek çok daha büyük tepki yapar. Tencere tavanın gürültüsünden daha büyük gürültü çıkarır diye bu işin şimdilik üzerine gitmiyoruz. Ama ileride bu işin üzerine gideceğiz. Boğazda, Bodrum'da eğlence yapanlara çok ciddi cezalar veriyoruz. Öyle milleti rahatsız etmek yok. Senin eğlencen başkasının uykusunu bozuyorsa, o zaman cezayı keserim.
3. KÖPRÜ: Boğaz ve çevre yolu iktidarımızın en önemli projesi. İstedik ki hızlı yürüsün. O nedenle muaf tuttuk. Öbür türlü ÇED'i bir sene sürer. Zor bir ÇED orası. İlgili bakanlıklar dikkat edecek. Sürekli toplantılar yaparak birbirimiz bilgilendiriyoruz.
TMMOB: İstiyoruz ki TMMOB meslektaşlarıyla daha çok ilgilensin. Yöresel mimarinin geliştirilmesi, mimari gramer oluşturma, mimari siluet oluşturma noktasında çalışmaları olsun. Onlar başka işlere uğraşıyorlar. Mimarlar odası kaynak toplayan, ticari bir kuruluş değil ki mesleki, gayri resmi bir kuruluş.
YIKIM: 17 Ağustos'ta Bursa merkezli 46 vilayette 60 bin üzerinde konutun yıkımını başlatacağız. 17 Ağustos'un 19. yıl dönümü olduğu için yapıyoruz. Yıl sonuna kadar 200 bin rakamını yakalamayı hedefliyoruz.
DÖNÜŞÜM: Muhalefetin rantsal dönüşüm eleştirisi vardı. Ana muhalefet partisinin genel başkanı, İstanbul'daki kentsel dönüşüm standını gezdi. Çok sevindim. Teşekkür ettim. Demek ki bu işe diğer partiler de sahip çıktı. CHP'li belediyeler arasında kentsel dönüşüm noktasında başarılı arkadaşlar var. CHP'li belediyelere kira yardımı yaptım.
2B: 2B parası kentsel dönüşüme gelecekti ama para gelmedi. Bize vermek niyetinden vazgeçtikleri için paralar gelmiyor.
STAT: Trabzonspor'un Akyazı Stadı için dolgu bitti, ihalesi de yapıldı. Stadı biz yapıyoruz. Hükümet yapıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dağhan04 Ağustos 2013 19:46

    sen daha bodrum katta oturan su basmasıyla ölen insanların hesabını verdinmi o makamda hala oturuyorsun pişkince utanman lazım.