BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSiirt ve Diyarbakır'da polislere saldırı----

Siirt ve Diyarbakır'da polislere saldırı

Siirt ve Diyarbakır'da polislere saldırı
26 Temmuz 2015 - 07:19 www.finansgundem.com

Siirt ve Diyarbakır'da polis karakoluna, Nusaybin'de polis ekiplerine ateş açıldı

Siirt'te saat 22.45 sıralarında Ulus Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Polis karakolu PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Karakoldaki polislerin karşılık vermesiyle PKK'lılar olay yerinden kaçtı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. 
Mardin'in Nusaybin ve Şırnak'ın Cizre ilçelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik sınır ötesi operasyon bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde polise silahla ateş açıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken, zırhlı araçta hasar oluştu.
Nusaybin Devlet Hastanesi yakınındaki köprüde toplanan yüzü kapalı bir grup, Irak'ın kuzeyindeki PKK'ya ait kamplara yönelik operasyonları bahane ederek izinsiz gösteri yaptı.
Olay yerine gelen polis ekiplerine taş, molotofkokteyli ve havai fişekle saldıran gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi.



İlçe Devlet Hastanesi bahçesindeki iki banka şubesine ait ATM'ye molotofkokteyli atarak yakan grubun kaçtığı ara sokaklardan zırhlı polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken, polis aracında hasar meydana geldi.

HENDEK KAZILDI

Cizre'de izinsiz gösteri yapan yüzü kapalı grup, Nusaybin Caddesi'ni trafiğe kapatmak istedi.
Olay yerine gelen güvenlik güçlerine molotofkokteyli ve havai fişekle saldıran gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale edildi.



Grup, ara sokaklara dağıldı. Bu arada Nur Mahallesi'nde güvenlik güçlerinin müdahalesini engellemek için terör örgütü yandaşlarınca hendek kazıldı.
Hendekleri kapatmak için mahalleye girmeye çalışan polis ekiplerine silahla ateş edildi. Çıkan olayların ardından güvenlik güçleri mahallede geniş çaplı önlem aldı.
İki ilçede de gerginliğin sürdüğü bildirildi.

DİYARBAKIR'DA POLİS KARAKOLUNA SALDIRI

Diyarbakır'da saat 23.10 sıralarında, merkez Bağlar İlçesi'nde bulunan 10 Nisan Polis Merkezi'ne uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. 

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan 10 Nisan Polis Merkezi Amirliğine uzun namlulu silahla ateş açıldı. Saat 23.10 sıralarında uzun namlulu silahla açılan ateşe güvenlik güçlerince anında karşılık verilmesi üzerine saldırganlar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak saldırganların yakalanmasına yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldı' denildi.  

KARS'TA İŞ MAKİNALARI YAKILDI

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir grup terörist, baraj inşaatında kullanılan 4 aracı ateşe verdi.
Alınan bilgiye göre, PKK mensubu teröristler, kimsenin olmadığı bir saatte Sarıkamış'a bağlı Kızılçubuk köyü mevkisindeki sulama barajı şantiyesine geldi.
Burada bir iş makinesi ve 3 kamyonuna benzin döküp ateşe veren teröristler, karanlıktan yararlanarak şantiye alanından kaçtı.
Ateşe verilen araçlar kullanılamaz hale gelirken, olayın ardından güvenlik güçleri, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlattı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hamdi26 Temmuz 2015 10:30

    ONLARA CEHENNEMİN TAA DİBİNDE YER VARDIR! Terör örgütlerinin ülkemizde yaptığı her türlü saldırılar karşısında şehit olan asker ve polislerimize Allah Rahmet etsin, mekanları cennet olsun... Bu cennet ülkede yaşayan fakat cennet ülkemizi cehenneme çevirmek için ülkemizde yasa dışı eylem ve olaylarla Türkiye Devletini yıpratmak ve zayıflatarak huzuru bozmak isteyen, insanları öldüren teröristlere ve onlara arka çıkan, kınama cesareti dahi gösteremeyenlere yazıklar olsun... Senin teröristin benimkinden daha kötüdür, benimki daha iyidir düşüncesi ile teröristlerin eylemlerini haklı çıkarma gayretleri hiçbir siyasi partinin ve hiçbir aklıselim insanın tasvip edebileceği bir düşünce tarzı olmamalıdır. Teröristlerin yapmış oldukları eylemleri haklı çıkarmak isteyen her kim olursa olsun; Allah'ın laneti onların üzerine olsun... İnsanları öldüren, milletimizin arasına nifak sokmak isteyen, ülkede huzuru bozan her kim olursa olsun tüm siyasi partiler açık yüreklilikle ve mertçe tavrını ortaya koymalı ve hiçbir teröristin yanında yer almamalı, onu savunmamalı ve milletin yanında yer almalıdırlar. Ülkemizin birliğine, dirliğine kasteden tüm teröristlerin kafasına, devletimizin silahlı kuvvetleri ve emniyet güçleri bir balyoz gibi inmekte ve ezmekte biran tereddüt göstermeyeceklerine milletimizin güveni tamdır. Bu cennet ülkemizde yaşamak isteyen herkese cennet nimetleri vardır; ancak ülkemizin askerini, polisini şehit eden, insanlarımızı öldüren, geride gözü yaşlı analar, eşler ve çocuklar bırakan, yakıp-yıkarak ülkemizi cehenneme çevirmek isteyen teröristlere de cehennemin taa dibinde yer vardır!