BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringSigma Danışmanlık dışarıya açılıyor----

Sigma Danışmanlık dışarıya açılıyor

Sigma Danışmanlık dışarıya açılıyor
14 Haziran 2011 - 14:34 www.finansgundem.com

IT Europa Ödülü’ne sahip Türk yazılım şirketi Sigma Danışmanlık, Dünya Leasing Toplantısı'nın ana sponsoru oldu

Bir Tepum kuruluşu olarak faaliyet gösteren ve son olarak Ortadoğu’nun en büyük Leasing şirketlerinden National Bank of Abu Dhabi’nin Leasing şirketi Abu Dhabi National Leasing (ADNL)’e uçtan uca çözüm paketi LeaseFlex’i ihraç ederek dikkati çeken Sigma Danışmanlık, Euromoney tarafından Varşova’da gerçekleştirilen, 24 ülkeden 82 şirketin üst düzey yöneticilerinin katıldığı 29’uncu World Leasing Convetion’ın (Dünya Leasing Toplantısı) ana sponsoru oldu.

Sigma Danışmanlık Genel Müdürü Sırma Sevand Ataç, uluslararası alanda daha fazla faaliyet gösterme ve toplam satışın yüzde 50’sini ihracattan elde etme hedeflerine bağlı olarak, World Leasing Convention’a ana sponsor olduklarını söyledi. Toplantı aracılığıyla büyük finans kuruluşları yetkilileri ile görüşmeler yapıldığını, bir kez daha Sigma markasının ve Leasing Sektörü’ne yönelik çözümlerinin öne çıkartıldığını belirten Ataç, şöyle devam etti:

Sigma Danışmanlık kurumsal yazılım danışmanlık ve uygulama hizmetleri alanında faaliyet gösteren, her yıl cirosunun %15’ini ARGE’ye yatıran, 90 kişilik uzman danışman ve yazılım ekibiyle sektörün önde gelen yazılım şirketlerinden birisidir.

Özellikle Finans, Kamu ve Telekom sektörlerinde İş Süreçleri Yönetimi, Kurumsal İçerik ve Doküman Yönetimi, Kurumsal Varlık ve Gider Yönetimi, Ekipman ve Filo Kiralama ve Tüketici Finansmanı alanlarında uçtan uca entegre yazılım altyapılarına, web tabanlı iş yönetim ve karar destek sistemlerine ilişkin alanlarda sektör lideridir”.

Sigma’nın ulusal ve uluslararası bir çok ödüle sahip olduğunu ve son olarak prestijli IT Europa Ödülü’nü aldığını vurgulayan Ataç, “yarattığımız yazılım paketleri ve çözümlerimizin uluslararası alanda dikkat çekmesi ve ödüllendirilmesi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve bizi cesaretlendiriyor” dedi.

Sigma’nın uluslararası alanda çözümlerini tanıtmak, Leasing sektörünün gelişmesine katkı sunmak amacıyla, 14 Nisan 2011 tarihinde İstanbul’da, Kriz Sonrası Ekonomide Kiralama ve Tüketici Finansmanı” başlığı ile Uluslararası Leasing Zirvesi düzenlediğini hatırlatan Ataç, “daha gelişmiş çözümler yaratarak, daha fazla ihracat hedefimize ulaşmak için uluslar arası alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)