BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar 5 derece azalacak----

Sıcaklıklar 5 derece azalacak

Sıcaklıklar 5 derece azalacak
07 Haziran 2013 - 11:22 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığı, doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

Hava sıcaklığı, doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığının, doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, doğu bölgelerin doğusunda güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)
ANKARA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (26)
İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (30)
ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)
ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu. (28)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (23)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (17)
VAN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (21)
DİYARBAKIR: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve ve gök gürültü sağanak yağışlı. (29)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, Trakya ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Parçalı, iç kesimleri yer yer çok bulutlu.
AKDENİZ: Parçalı, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kahramanmaraş ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin Çankırı, Yozgat, Sivas ve Kayseri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin öğle saatlerinden kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
DOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeyi ile Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Siirt ve Diyarbakır'ın kuzeydoğusu kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve ve gök gürültü sağanak yağışlı geçecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)