BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar 3 derece azalacak----

Sıcaklıklar 3 derece azalacak

Sıcaklıklar 3 derece azalacak
20 Haziran 2013 - 09:05 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığı, güneydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, Marmara'nın kuzeyi ile Karadeniz'de 1 ila 3 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Ordu, Artvin, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, öğle saatlerinde Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı, güneydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, Marmara'nın kuzeyi ile Karadeniz'de 1 ila 3 derece azalacak. Rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısı ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.
Kuvvetli yağış
Meteoroloji, yağışların; öğle saatlerinde Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğine dikkat çekerken yerel su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
Kuvvetli rüzgar
Rüzgarın, Marmara, Kıyı Ege, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısı ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi beklendiğine işaret eden Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara da vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini duyurdu.
Bazı illerde hava durumu
İSTANBUL: Az bulutlu ve açık. (30)
ANKARA: Az bulutlu ve açık. (30)
İZMİR: Az bulutlu ve açık. (36)
ADANA: Az bulutlu ve açık. (36)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (37)
SAMSUN: Parçalı ve yer yer çok bulutlu. (27)
ERZURUM: Parçalı ve yer yer çok bulutlu. (23)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla doğu çevreleri parçalı bulutlu. (35)
Bölgelerde hava durumu
MARMARA: Az bulutlu ve açık, Trakya ile zamanla bölgenin kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğusunun parçalı bulutlu.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ağrı, Iğdır, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi öngörülüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)