BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSibergöz-16 Operasyonu: 35 çocuk istismarcısı yakalandı----

Sibergöz-16 Operasyonu: 35 çocuk istismarcısı yakalandı

Sibergöz-16 Operasyonu: 35 çocuk istismarcısı yakalandı
24 Ocak 2024 - 09:17 www.finansgundem.com

Bakan Yerlikaya tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımla 'çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele' kapsamında gerçekleşen 'Sibergöz-16' operasyonunun detayları duyuruldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "20 ilde 'çevrim içi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele' kapsamında eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'SİBERGÖZ-16' operasyonlarında 35 şüpheli yakalandı" dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Ankara Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında; Ankara merkezli Adana, Ağrı, Aydın, Bolu, Bursa, Çorum, Denizli, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Malatya, Muğla, Sakarya, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Yalova'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Sosyal medya uygulamaları üzerinden grup kurularak çocukların müstehcen görüntülerinin para karşılığı satışa sunulduğu, çeşitli ödeme kanalları ile ödemelerin gerçekleştirildiği ve sosyal medya platformlarında çocuk istismarı görüntülerinin paylaşıldığı tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Sibergöz-14 Operasyonu: 120 şüpheli yakalandı

 

Sibergöz-13 operasyonunda 73 kişi gözaltına alındı

 

Sibergöz-12 Operasyonu'nda 75 kişi gözaltında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)