BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSevgilisi hamile ama kendisinden değil!----

Sevgilisi hamile ama kendisinden değil!

Sevgilisi hamile ama kendisinden değil!
20 Şubat 2020 - 08:42 www.finansgundem.com

Sabah gazetesi magazin yazarı Bülent Cankurt'un haberine göre, Ünlü iş adamı Mehmet Dereli'nin sevgilisi Elaine Fonseca'nın hamile olduğu ancak çocuğun babasının Mehmet Dereli olmadığını köşesine taşıdı

2016'da karaciğer nakli olarak hayata tutunabilen İstanbul Motor Piston'un ortağı 61 yaşındaki Mehmet Dereli'nin Brezilyalı sevgilisi Elaine Fonseca'nın hamile olduğu daha önce basına yansımıştı. Çiftle ilgili bundan daha da 'bomba' bir haberi Sabah gazetesi magazin yazarı Bülent Cankurt, köşesine taşıdı.

“Elaine Hanım'ın yaklaşık üç aydır karnında taşıdığı bebeğin babasının Mehmet Dereli olmadığını öğrendim!” diye yazan Cankurt’un yazısı şöyle:

“Mehmet Dereli'nin beş yıllık sevgilisi Elaine Fonseca hamile; ancak doğacak kızının babası Mehmet Bey değil! Fonseca, Miami'deki bir sperm bankasından aldığı spermle kızına hamile kalmış... Araştırınca öğrendim ki; 37 yaşındaki Elaine Hanım, artık anne olmak istemiş. Ancak Mehmet Bey de, bu yaştan sonra ne evlenmek, ne de baba olmak istemediğini söylemiş. En kötü gününde yanında olan sevgilisi, sperm bankasından çocuk sahibi olma teklifiyle gelince de "Hayır" dememiş.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)