BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSert çıktı: Haklar ihlal ediliyor----

Sert çıktı: Haklar ihlal ediliyor

Sert çıktı: Haklar ihlal ediliyor
01 Mayıs 2013 - 10:53 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki 1 Mayıs gerginliği için açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa'nın temel hak ve özgürlüklerle ilgili hükümlerinden biri olan gösteri ve yürüyüş hakkının ihlal edildiğini öne sürdü. Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yaşamları boyunca emeği, örgütlülüğü, demokrasiyi, Cumhuriyeti, bağımsızlığı, özgürlüğü ve barışı savunan emekçilerin bayramını kutladığını ifade etti.
Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamalarına izin verilmemesini eleştiren Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Bugün, Anayasa'nın temel hak ve özgürlüklerle ilgili hükümlerinden biri olan gösteri ve yürüyüş hakkı ihlal ediliyor. 'İleri demokrasi' diye diye demokrasi katledildi. Yasak bölge ilan edilen Taksim'den çok uzaklarda bile, CHP Genel Başkan Yardımcılarını, milletvekillerini, aydınları, işçileri ve halkı gazlatan, coplatan, tüm ulaşım yollarını keserek sivil sıkıyönetim uygulatan AKP Hükümeti ile o hükümetin kraldan çok kralcı yöneticilerini kınıyorum."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)