BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSeri cinayet kurbanının kimliği 27 yıl sonra tespit edildi----

Seri cinayet kurbanının kimliği 27 yıl sonra tespit edildi

Seri cinayet kurbanının kimliği 27 yıl sonra tespit edildi
05 Ağustos 2023 - 02:44 www.finansgundem.com

ABD'DE yıllar önce işlenen seri cinayet kurbanlarından birinin kimliği tam 27 yıl sonra tespit edildi. Gilgo Beach Seri Cinayetleri adıyla bilinen olay halâ ABD'de güncelliğini koruyor

ABD’nin New York kentinin Long Island bölgesinde aydınlatılamayan "Gilgo Beach seri cinayetlerinin" kurbanlarından birinin kimliği 27 yıl sonra tespit edildi.

CNN'in haberine göre, cinayetler kapsamında şüpheli Rex Heuermann'ın 13 Temmuz’da gözaltına alınmasının ardından, bölgede işlenen ve yıllardır çözülemeyen seri cinayetlerde bir kurbanın daha kimliği ortaya çıkarıldı.

TAM 27 YIL SONRA

Suffolk County Bölge Savcısı Ray Tierney, konuya dair basına yaptığı açıklamada, 1996'da kaybolan 34 yaşındaki Karen Vergata'nın DNA testi sonucu kimlik tespitinin yapılabildiğini kaydetti.

Savcı Tierney, Heuermann'ı Vergata'nın öldürülmesiyle ilişkilendirmezken, soruşturmanın gizliliği gerekçesiyle herhangi bir şüphelinin olup olmadığına dair bilgi vermedi.

Halihazırda herhangi bir kişiye yönelik suçlama olmadığını ve davayla ilgili çalışmaların süreceğini vurgulayan Tierney, "Sadece Vergata'yı değil, Gilgo Beach'teki tüm kurbanları anmamızın ve onurlandırmamızın önemli olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

'GİLGO BEACH' SERİ CİNAYETLER OLAYI NEDİR?

Long Island’ın güneyindeki sahilde 2010’dan sonra değişik zamanlarda 8 kadın ile bir erkek ve bir çocuk olmak üzere en az 10 insan kalıntısı bulunmuş, esrarı çözülemeyen bu “Gilgo Beach seri cinayetleri” halk arasında korkuya neden olmuştu.

Güvenlik güçleri, 13 Temmuz’da, New York’ta bir mimarlık şirketinin sahibi 59 yaşındaki Rex Heuermann’ı, söz konusu çözülmemiş cinayetlerden en az 3'ü ile bağlantılı olduğu şüphesiyle gözaltına almıştı.

Heuermann, savcılığın kendisine yönelttiği 3 kadınla ilgili 1. ve 2. derece cinayet suçlamalarını reddetmiş, Heuermann'ın kefaletsiz tutukluluk halinin devamına karar verilmişti.

Yunanistan'da sahte doktora 'seri cinayet' suçlaması

 

Banka kredili seri cinayet

 

ABD'li seri katil yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)