BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan'da sahte doktora 'seri cinayet' suçlaması----

Yunanistan'da sahte doktora 'seri cinayet' suçlaması

Yunanistan'da sahte doktora 'seri cinayet' suçlaması
21 Ocak 2023 - 16:22 www.finansgundem.com

Yunanistan'da sahte doktora 'seri cinayet' suçlamasıyla dava açıldı. Yapılan soruşturmada şimdiye kadar 15 hastanın kimliği belirlenirken bunlardan beşinin hastalık nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Yunanistan'da kendisini nörolog olarak tanıtan 65 yaşındaki fizyoterapist hakkında, 'dolandırıcılık ve seri cinayet' suçlamasıyla dava açıldı. İsmi açıklanmayan fizyoterapistin en az beş hastanın ölümüne neden olduğu öne sürüldü. 

Yunanistan'daki sahte doktor skandalı, Kasım 2020 yılında kardeşini kaybeden bir kişinin yaptığı şikayet üzerine Selanik'te ortaya çıkarıldı. 

Yunan polisi yaptığı araştırmada, 65 yaşındaki fizyoterapistin kendisini nörolog olarak tanıtarak kronik sinir sistemi rahatsızlığı olan multipl skleroz hastalarına tedavi uyguladığını tespit etti.

Soruşturmada şimdiye kadar 15 hastanın kimliği belirlenirken bunlardan beşinin hastalık nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşıldı. Polis de ismi açıklanmayan fizyoterapisti sadece dolandırıcılık değil seri cinayetle de suçladı. 

Hazırlanan iddianameye göre fizyoterapist, geleneksel ilaçlarla tedavileri devam eden hastaları kök hücresi tedavisine geçmeleri için ikna etti. Bu tedaviye geçen hastalardan da her kök hücre enjeksiyonu için 10 bin ile 30 bin euro arasında değişen ücretler talep etti. 

Suçlanan fizyoterapist, kök hücre tedavisinden önce de hastalara 200 euro olan amino asit tüpleri vermekle itham edildi. 

Zanlının Doğu Attika'da bir fizyoterapi kliniği bulunduğu ve Almanya'da bir doktorla birlikte çalıştığı belirlendi.

6 yıldır muayene işleten sahte doktora soruşturma

 

Cezaevindeki sahte doktordan şaşırtan talep!

 

Yeni sahte doktor vakası: İfadesi şaşkına çevirdi!

 

Sahte doktor hiç reçete yazmamış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)