BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSerena Williams, basın toplantısını ağlayarak terk etti!----

Serena Williams, basın toplantısını ağlayarak terk etti!

Serena Williams, basın toplantısını ağlayarak terk etti!
18 Şubat 2021 - 12:39 www.finansgundem.com

Avustralya Açık tek kadınlar yarı finalinde Naomi Osaka'ya yenilen ve turnuvaya veda eden Serena Williams, maç sonu büyük üzüntü yaşadı. ABD'li yıldız tenisçinin basın toplantısı ise güne damga vurdu.

Serena Williams, Avustralya Açık yarı finalinde Japon tenisçi Naomi Osaka'ya 6-3, 6-4'lük setler sonucu 2-0 yenildi ve turnuvaya veda etti. 5 günlük karantina sonrası Avustralya Açık tribünlerine geri dönen seyirciler, korttan ayrılırken Serena Williams'ı ayakta alkışladı.

39 yaşındaki Serena Williams ise Avustralya seyircisinin bu sevgi gösterisine elini göğsüne götürüp veda ederek karşılık verdi.

BASIN TOPLANTISINI GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TERK ETTİ

Yenilgi sonrası düzenlenen basın toplantısında Serena Williams duygusal anlar yaşadı. Bir gazetecinin, 'Korttan ayrılırken sana gösterilen sevgiye elini kalbine götürerek yanıt verdin. Bu bir veda mıydı? Avustralya'da son kez mi oynadın?' şeklindeki sorusuna; 'Avustralya Açık seyircisi her zaman müthişti. Onlara karşılık vermek istedim. Bu bir veda olsaydı bile kimseye söylemezdim' yanıtını verdi.

Serena Williams, bu cevabın ardından duygusal bir moda girdi, gelen sonraki soruyu pas geçen tecrübeli tenisçi, gözyaşlarına boğulup basın toplantısını terk etti.

Serena Williams her vücut tipine uygun elbise tasarladı

 

Serena Williams ilk kez bebeğiyle

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)