BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSerdar Bilgili ortaklarıyla mahkemelik oldu----

Serdar Bilgili ortaklarıyla mahkemelik oldu

Serdar Bilgili ortaklarıyla mahkemelik oldu
04 Eylül 2020 - 09:07 www.finansgundem.com

ABD'de dünyaca ünlü binaları bünyesine katıp ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu. Serdar Bilgili, 2010 yılında evlenmesine de vesile olduğu kankası Michael Shvo ve Deutsche Finance'ı mahkemeye verdi!

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un aktardıklarına göre, Serdar Bilgili, yakın dostu ABD'li emlak devi Michael Shvo ve Alman finans devi Deutsche Finance ile ortak olup yaklaşık 2.5 milyar dolarlık mülk satın almıştı. Ancak ABD'de dünyaca ünlü binaları bünyesine katıp ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu. Daha doğrusu; Serdar Bilgili, 2010 yılında Türk kızı Seren Ceylan ile evlenmesine de vesile olduğu kankası Michael Shvo ve Deutsche Finance'ı mahkemeye verdi!

SON İKİ ALIMDA BİLGİLİ YOK!

Amerika'nın genç Donald Trump'ı olarak tanınan Michael Shvo ile Deutsche Finance agresif büyümeye devam etmek, Bilgili ise hız kesmek istemiş! 370 milyon dolar önerdikleri Chicago'daki Big Red (Büyük Kırmızı) adlı ofis binasının ve 700 milyon dolar teklif ettikleri San Francisco'daki Transamerica Pyramid'den olumlu cevap alıp sıra parayı ödemeye gelince ortaklar arasında ipler kopmuş! Bilgili süreci uzatınca, bu iki binayı kaçıracaklarını düşünen Shvo ve Deutsche Finance, parayı verip binaları satın almış. Bu duruma bozulan Bilgili de, ortaklarını mahkemeye vermiş. Karşı dava açan Shvo ile Deutsche Finans'ın avukatı Bradley Ruskin'in ABD basınına verdiği demece bakılırsa bence ortaklar bir daha asla bir araya gelmez.

BBC'nin yeni genel müdüründen çalışanlara sosyal medya resti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)