BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSeray Sever’den tepki çeken fasulye yorumu----

Seray Sever’den tepki çeken fasulye yorumu

Seray Sever’den tepki çeken fasulye yorumu
26 Temmuz 2019 - 17:00 www.finansgundem.com

Uzun süredir ekranlardan uzak olan sunucu Seray Sever, 'Gel Yazın Konuşalım' programıyla ekranlara geri dönmüştü. Sever bugün programda yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın tepkisini çekti.

Hakan Hatipoğlu ile birlikte program sunan Sever yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturdu. Hakan Hatipoğlu ‘insanların hayatları zor; ekonomik problem çeken var nasıl gülsün bu insan’ deyince Sever verdiği tepkiyle olay oldu. Sever’in yaptığı açıklamaya tepki yağıyor. İşte o sözler:

HAKAN HATİPOĞLU DA ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

“Şöyle gülsün bu insan; en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor.Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım… En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim! Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin…” Hakan Hatipoğlu partneri Sever’in bu sözleri karşısında ne yapacağını şaşırdı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)