BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSenin sonunda Diana gibi olur----

Senin sonunda Diana gibi olur

Senin sonunda Diana gibi olur
17 Ocak 2021 - 10:03 www.finansgundem.com

Hakkındaki yolsuzluk suçlamaları nedeniyle ülkesinden kaçan İspanya eski kralının sevgilisi Corinna Larsen, sarsıcı bir iddiada bulundu

Altı yıl önce tahtı oğluna bırakan İspanya’nın eski kralı Juan Carlos (83) hakkındaki yolsuzluk suçlamaları nedeniyle ülkesinden kaçıp, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de lüks bir otelde yaşamaya başladı. Juan Carlos’un evli olmasına rağmen bir dönem birlikte olduğu eski sevgilisi, Almanya doğumlu Danimarkalı iş insanı Corinna Larsen (57) ise dünya gündemini sarsan bir iddiada bulundu.

İspanya’da eski polis şefi Jose Manuel Villarejo, ulusal istihbarat teşkilatı CNI’ın eski başkanı General Felix Sanz Roldan’ın Corinna Larsen’i “Senin sonun da İngiliz Prenses Diana gibi olur” sözleriyle tehdit ettiğini ileri sürmüştü. Roldan bu nedenle Villarejo’ya “iftira davası” açılmıştı. Corinna Larsen, İspanya’nın başkenti Madrid’de görülen iftira davasının önceki günkü duruşmasına video konferans yöntemiyle katıldı.

2008 yılından bu yana Monako’da yaşayan Corinna Larsen duruşmada şu iddialarda bulundu: “Eski kral Juan Carlos ile aşk ilişkim 2012 yılında bitti. Ama kralın ve kraliyet ailesinin ‘mali ve iş anlaşmaları’ hakkında aldığım hassas belgeler nedeniyle CNI ajanları tarafından Monako’daki ofisim basıldı.

Sosyal medya devlerine reklam yasağı kapıda

İtalya’da ‘kırmızı’ alarm

ABD korkusu Zurich Sigorta’ya geri adım attırdı

Diplomalı mesaj dünyanın en pahalı sanat eseri oldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)