BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSemiramis Pekkan 53 yıl sonra sahneye dönüyor!----

Semiramis Pekkan 53 yıl sonra sahneye dönüyor!

Semiramis Pekkan 53 yıl sonra sahneye dönüyor!
05 Haziran 2022 - 10:49 www.finansgundem.com

Kısa süren şarkıcılık kariyeriyle müzik dünyasında iz bırakan Semiramis Pekkan, 53 yıl sonra eski aşkı Haldun Dormen’in projesi için sahneye dönüyor.

Semiramis Pekkan gençlik yıllarında ablası Ajda Pekkan gibi müziğe yönelmiş ve yıldızı 1968 yılında parlamıştı. Ancak 1969 yılında Ercüment Karacan’la evlenen Pekkan, Londra’ya yerleşerek müzik kariyerini noktalamıştı. Semiramis Pekkan tam 53 yıl sonra yeniden sahneye çıkmak için kolları sıvadı.

Semiramis Pekkan, geçmişte 2 yıl kadar Haldun Dormen’le aşk yaşamış, iki ünlü isim ilişkilerine dost olarak devam etme kararı almıştı. Şimdilerde bir sosyal sorumluluk projesi hazırlığında olan Dormen, oluşturduğu kadroya Pekkan’ı da dahil etti. Eski aşkının teklifine sıcak bakan Semiramis Pekkan, çalışmalara start verdi ve şan dersleri almaya başladı.

Semiramis Pekkan, “Eylül ayında yapılacak bir proje bu. Daha çalışmalar netlik kazanmadı. Haldun Dormen benim çok eski dostum. Sadece o gece için şarkı söyleyeceğim” dedi.

Ajda Pekkan villasına 75 milyon TL istiyor!

 

Ajda Pekkan’dan virüs zammı! 7 Milyon TL’lik zam yaptı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)