BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAjda Pekkan villasına 75 milyon TL istiyor!----

Ajda Pekkan villasına 75 milyon TL istiyor!

Ajda Pekkan villasına 75 milyon TL istiyor!
31 Aralık 2021 - 17:44 www.finansgundem.com

Süperstar, yaklaşık dört yıldır satışta olan villasının fiyatını artırdı. Geçtiğimiz yıl malikanesi için 38 milyon TL isteyen Pekkan, fiyatı 75 milyon TL'ye çıkardı

Ajda Pekkan, uzun süredir satışta olan Sarıyer Bahçeköy'deki villasına alıcı bulamadı. Ünlü şarkıcının evine geçtiğimiz aylarda da Dubaili bir prensin talip olduğuna yönelik iddialar basına yansıdı ancak satış gerçekleşmedi. Malikanenin satışı için birden fazla emlakçıyla anlaşan Pekkan, son dönemdeki gayrimenkul fiyatlarındaki gelişmelerin ardından evininin satış fiyatını güncelledi.

Süperstar, 1.5 dönüm üzerine kurulu olan 6 odası, 2 salonu ve 3 banyosu bulunan villası için geçtiğimiz yıl 38 milyon TL talep etmişti. Aytekin Teker’in Habertürk’teki haberine göre Pekkan, son fiyat değişikliğiyle istediği rakamı 75 milyon TL'ye kadar çıkardı. 24 saat güvenliği bulunan ve 950 metrekare kullanım alanı olan villanın özel havuzu da var.

CAN DOSTUNU KAYBEDİNCE…

Ünlülerin klip yönetmeni Ayşe Ersayın (63), 2017'de yakın dostu Ajda Pekkan’ın, Bahçeköy’deki evinde kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti. Pekkan “Canım dostumun evimde odası vardı. Ameliyat olacaktı. Yalnız kalmasını istemiyordum. Bir gece önce birlikte film izleyip yattık. Sabaha karşı fenalaştı. ‘Bana bir şey oluyor, iyi değilim’ dedi. Kollarımın arasında öldü” ifadelerini kullanmıştı. Pekkan, dostunun vefatının ardından bu evi satmaya karar vermişti.

Bodrum'da fiyatlar uçtu! Ev fiyatına kiralık villa

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)