BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSelçuk ve Burak'a Avrupa yolu göründü!----

Selçuk ve Burak'a Avrupa yolu göründü!

Selçuk ve Burak'a Avrupa yolu göründü!
09 Nisan 2014 - 09:15 www.finansgundem.com

Kaptan'ın yaşadıklarından Kral da etkilendi. İki oyuncu da yurt dışına transfer olmak istiyor

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan’ın Fenerbahçe derbisinde taraftarın tepki göstermesi nedeniyle sahayı terk etmesi, gündemdeki sıcaklığını koruyor. Aslan’ın teknik patronu Roberto Mancini, tecrübeli oyuncuya sahip çıkarak, ona ceza verilmemesini sağladı. İkili dünkü antrenmanda bir araya gelerek soğukluğu bir ölçüde giderdi.

 Ancak Selçuk’taki huzursuzluk, özellikle tribünden gelen tepkiler nedeniyle oldukça üst düzeyde. Onun mutsuzluğu, en yakın arkadaşı Burak Yılmaz’a da sirayet etmiş durumda. Daha önce kendisi de sıkça taraftarla küfürleşen Burak, Selçuk’la birlikte Galatasaray’dan ayrılmayı düşünüyor.

İki oyuncunun da Avrupa’da bir kulübe transfer olmak istediği ve tıpkı Arda Turan gibi Türk futbolunu yurt dışında temsil etmeyi hedeflediği öğrenildi. Burak ve Selçuk’un konuyla ilgili olarak menajerleriyle bir görüşme yaptığı da gelen haberler arasında. Galatasaray Yönetimi’nin ise olası bir transfer talebi karşısında nasıl tavır alacağı merak konusu...

Kulüpten destek mesajı

Sarı-Kırmızılı kulüp internet sitesinden yaptığı açıklamayla Selçuk’a sahip çıktı. Duyuruda, “Maçın sonlarındaki adrenalin ve heyecanla yaşanan duygusal gerilim, maçın bitimiyle birlikte; yönetimimiz, hocamız ve oyuncumuz açısından çoktan kapanmış bir olaydır” denildi.

Selçuk giderse kellemi keserim

Sarı-Kırmızılı ekibin eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’tan ilginç sözler... Galatasaray taraftarına seslenen Albayrak, Selçuk’a sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “Hatasız kul olmaz. Selçuk’un her şeyine kefilim ben. Selçuk’la da konuştum, ‘O hırsla çıkarken bunlar yaşandı. Hocama karşı bir şeyim yok. Sakatlığımdan dolayı çok canım yanıyordu, çıkmak istedim’ dedi. Benim tanıdığım Selçuk, Türkiye’de Galatasaray’dan başka takımda oynamaz. Kellemi keserim burada!” ifadesini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)