BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSeçim sonrası Netanyahu'dan teşekkür mesajı----

Seçim sonrası Netanyahu'dan teşekkür mesajı

Seçim sonrası Netanyahu'dan teşekkür mesajı
02 Mart 2020 - 23:32 www.finansgundem.com

İsrail'de şu ana kadar açıklanan seçim sonuçlarına göre, Netanyahu parlamentodaki çoğunluğu ele geçirmeyi başardı. Netanyahu'nun resmi olmayan seçim sonuçlarına göre 60'tan fazla milletvekili çıkardığı belirtildi.

İsrail'de bu yıl üçüncü kez yapılan genel seçimlerde sandık çıkış anket sonuçları belli oldu. Alınan verilere göre Başbakan Netanyahu'nun partisi Likud şu an için 37 milletvekili ile yarışı önde bitiren taraf.

En yakın rakibi Benny Gantz'ın önünde olan Netanyahu son bir yıldaki üçüncü erken seçim sonunda zaferi elde etmiş görünüyor ancak parlamentoda tek başına çoğunluğu sağlayıp sağlayamayacağı henüz netleşmiş değil. Gantz'ın şimdilik 32 veya 33 sandalye aldığı görülüyor.

Netanyahu'nun merkez sağ Likud Partisi ile onun milliyetçi ve dindar müttefik partileri parlamentoda 60 sandalye alıyor. Bu da salt çoğunluk için gerekli olan 61 sandalyeden sadece 1 eksik.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)