BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSayıştay Başkanlığı'ndan istihdam duyurusu----

Sayıştay Başkanlığı'ndan istihdam duyurusu

Sayıştay Başkanlığı'ndan istihdam duyurusu
16 Haziran 2023 - 09:14 www.finansgundem.com

Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alacağını açıkladı. Adaylar ilgili pozisyon için; eleme, yazılı ve mülakat sınavlarına tabi tutulacak.

Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alacak. Konuyla ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sınav başvuruları 19-25 Temmuz döneminde yapılabilecek. Geç başvuru günü 3 Ağustos olarak belirlendi. Sınava başvurular elektronik ortamda ÖSYM başvuru merkezleri, bireysel olarak internet (ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr) adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması aracılığıyla alınacak. Posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecek.

YAZILI SINAV VE MÜLAKAT

Eleme sınavı 3 Eylül'de Ankara'da yapılacak. Bu sınavda başarılı olanların tabi tutulacağı klasik usullü yazılı sınav ise iki oturum halinde gerçekleştirilecek. İlk oturum 4 Kasım Cumartesi, ikinci oturum 5 Kasım Pazar günü olacak. Yazılı sınavı kazananlar mülakat sınavına katılma hakkını elde edecek. Sayıştay Başkanlığınca yapılacak mülakat sınavının yeri ve zamanı, yazılı sınavı da geçen adayların bildireceği mail adreslerine iletilecek. Başarılı olanlar Sayıştay'ın internet sitesinden ilan edilecek.

Başvuru şartları, aranan nitelikler ve sınava ilişkin bilgilere Resmi Gazete'nin yanı sıra Sayıştay Başkanlığının internet sitesinden de ulaşılabilecek.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden istihdam duyurusu

 

Ticaret Bakanlığı'ndan istihdam duyurusu

 

Marmara Bölgesi işe alımda en yüksek üçüncü bölge

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)