BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSavcılıktan itiraz geldi----

Savcılıktan itiraz geldi

Savcılıktan itiraz geldi
09 Temmuz 2013 - 21:10 www.finansgundem.com

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı palalı saldırganın tutuklanmasını talep etti

Talimhane'de, Gezi Parkı eylemlerinden dolayı zarar ettiği gerekçesiyle, pala ile eylemcilere saldıran S.Ç'nin gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılmasına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
Pala ile göstericilere saldıran ve esnaf olduğu belirtilen S.Ç, cumartesi günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilmişdi. Nöbetçi savcılıkta yapılan sorgunun ardından S.Ç tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiş ve mahkeme, şüphelinin üzerine atılı suçların vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu, tutuklanmanın bir tedbir olması, şüphelinin sabit ikametgah sahibi olmalarını ve kaçma şüphelerinin bulunmamasını da göz önünde bulundurarak tutuklanma talebinin reddine karar vermişti.
Bugün soruşturma dosyası Başsavcılık tarafından savcı Veysi Büyükkılıç’a verildi. Soruşturma dosyasını inceleyen savcı Büyükkılıç, şüpheli S.Ç’nin serbest bırakılmasına itiraz etti. Sulh Ceza Mahkemesi’ne itiraz eden savcılık, ‘suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumunu’ gerekçe göstererek tutuklanmasını talep etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)