BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakSatılık değil, bakımlık----

Satılık değil, bakımlık

Satılık değil, bakımlık
19 Kasım 2013 - 02:28 www.finansgundem.com

Bilsar'dan ilginç mağazacılık uygulaması Kanyo'daki Bil'shirt mağazasındaki ürünler sadece sergileniyor. Beğenilen ürün 2 gün sonra adrese teslim

BİLSAR, yeni mağazacılık konsepti olan Bil’shirt’ün ilk mağazasını Kanyon’da açtı. 1947’de kurulan ve tekstil sektöründe 60 yılı geride bırakan Bilsar’ın yeni gerilla mağazası, satış yapmıyor, sadece gösteriyor.
Hürriyet'teki habere göre, Bilsar Yönetim Kurulu Başkanı Selman Bilal, pek çok markayı bir arada sattıkları çoklu gömlek mağazasının bir ilk olduğunu ileri sürerek, “Şu anda bu mağazada 25 bin çeşit ürün var ama hiçbirini satın alamıyorsunuz” dedi. Konsepti Bilal şöyle anlattı: “Sıfır stok ile çalışıyoruz, depomuz yok. Normalde mağazada satış olunca kısıtlı sunum oluyor. Biz sadece sunum yaparak tüketiciye daha fazla seçenek sunuyoruz. İstediği ürünü seçiyor ama alıp götüremiyor. Biz dilediği adrese 2 günde ulaştırıyoruz. Böylece stok ve depo maliyetinden kurtuluyoruz. Bu deneysel bir mağaza. Yüzde 30-50 arası bir tasarruf sağlayabilir. Üretimden gelen gücümüz sayesinde bunu yapabiliyoruz.” Selman Bilal, kişiye özel gömlek servisini de makul bir bedele sunduklarını söyledi.

Sanal giydirme de var

İlk defa gerçekleştirilen dijital giyinme kabiniyle ilgili de Bilal, “Artık insanlar kıyafetlerini çıkarmadan yeni kıyafetler deneyebiliyor. Platformun karşısına geçtiğinizde, istediğiniz kıyafeti üzerinize giydiriyorsunuz. Kıyafetleri değiştirebilir, renklerini, bedenlerini ayarlayabilir ve fotoğrafını paylaşabilirsiniz” diye konuştu. 2013’ü 163 milyon TL ciro (125 milyon lirası ihracat) ile kapatmaya hazırlanan Bilsar; Muji, Bilstore, Fred Perry, Original Penguin ve Bilshirt gibi markaları temsil ediyor.

İçinde yoga yapılan mağaza geliyor

BİLSAR, temsil ettiği markalar arasına Lole Women’i de kattı. Mağaza müdürü ve çalışanların yoga eğitimi aldığı mağazalarda, dileyen müşteriler de yoga yapibilecek. Selman Bilal, Kanadalı bu markanın mağazalarını açmak için yer baktıklarını söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)