BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarkisyan'ın kardeşi ve yeğeni gözaltına alındı----

Sarkisyan'ın kardeşi ve yeğeni gözaltına alındı

Sarkisyan'ın kardeşi ve yeğeni gözaltına alındı
05 Temmuz 2018 - 17:26 www.finansgundem.com

Eski Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın kardeşi Aleksandr Sarkisyan ve yeğeni Ayk Sarkisyan'ın gözaltına alındığı bildirildi

Ermenistan basınında çıkan haberlere göre, Aleksandr Sarkisyan yurt  dışında çıkmak isterken Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi tarafından gözaltına  alındı.

Güvenlik güçleri, Aleksandr Sarkisyan'ın evinde ve kendisine ait  olduğu söylenen şirketlerde arama başlattı. Aleksandr Sarkisyan'ın evinde yapılan  aramalarda yüksek miktarda para, silah ve çok sayıda tablo bulundu.

Aleksandr Sarkisyan'ın oğlu Ayk Sarkisyan da 11 yıl önce karıştığı  silahla yaralama olayı nedeniyle gözaltına alındı.

Ülkede, geçen ay da Serj Sarkisyan'ın lideri olduğu Cumhuriyet Partisi  Milletvekili Manvel Grigoryan, suç çetesi oluşturmak ve yolsuzluk suçlarından  gözaltına alınmıştı.

Serj Sarkisyan, nisan ayında parlamento tarafından başbakan seçilmiş,  bunun üzerine muhalefet daha önce iki defa cumhurbaşkanı seçilen Sarkisyan'ı  ülkeyi kötü yönettiği ve ekonomiye zarar verdiği gerekçesiyle suçlamış, protesto gösterilerine başlamıştı.

Protestoların artması üzerine Sarkisyan başbakanlıktan istifa ettiğini  açıklamış, muhalif hareketin lideri Nikol Paşinyan başbakan olmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)