BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül'den TMSF iddialarına sert yanıt!----

Sarıgül'den TMSF iddialarına sert yanıt!

Sarıgül'den TMSF iddialarına sert yanıt!
21 Ocak 2014 - 07:30 www.finansgundem.com

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, hakkındaki iddialara yanıt verdi

Seçim çalışmalarını Polonezköy'de sürdüren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, vatandaşlar ve bölgedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Burada gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Sarıgül, hakkındaki iddialara yanıt verdi.


Gayrimenkul zengini olduğu yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Sarıgül , "Benim her zaman gayrimenkullerim olabilir. Ben siyasetten önce ticaret yapıyordum. Onların hepsi de aynı zamanda valiliğe, belediye başkanı olmam sebebiyle de kaymakamlığa, İçişleri Bakanlığı'na bildirimleri yapılıyor. Bunlar bilinmeyen şeyler değil" dedi.


BEN SONRA KONUŞACAĞIM


Sarıgül, Ayazağa'daki arsayla ilgili iddiaları ise yalanlayarak, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi. Sarıgül, "Şimdi ne kadar biliyorlarsa hepsini döksünler daha sonra da ben konuşacağım" dedi.


RAKİBİN NASIL OYNADIĞINI HAKEM GÖRMÜYOR


Mustafa Sarıgül, TMSF'nin açıklamasının hatırlatılması üzerine de, "Mustafa Sarıgül, uzun yıllardan beri Türk siyasi hayatının içerisinde. Ben 1991'le 1998 arasında sade vatandaştım. Arzu ettiğim ticari çalışmalarım da vardı. Bunların hepsini yaptım. Her sorununun cevabı vardır. Hiçbir endişeniz olmasın. Bugüne kadar hiçbir zaman yanlışlık yapmadım, bugünden sonra da yanlışlık yapmam. Seçime 72 gün kala bir şeyler bulmaya çalışıyorlar. Görüyorum ki daha farklı şeyler de bulmak için sağ olsun bazı emniyet mensuplarımız devam ediyorlar. Bu yapılanlar bana değil, demokrasiye, insan haklarınadır. Maç başlamıştır, rakip faulle oynamaya başladı. Rakibin nasıl oynadığını hakem görmüyor ama yurttaşlarımız görüyor" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)