BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül CHP'de gibi----

Sarıgül CHP'de gibi

Sarıgül CHP'de gibi
12 Eylül 2013 - 07:47 www.finansgundem.com

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP’ye gelmesi neredeyse kesinleşti

Kılıçdaroğlu’nun Sarıgül ile bir hafta içerisinde bir araya gelmesi bekleniyor.
CHP’nin Mart 2014’te yapılması öngörülen yerel seçimler öncesinde kilitlendiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı tartışmaları sürerken Mustafa Sarıgül ismine CHP kulislerinde kesin gözüyle bakılıyor. Kılıçdaroğlu ile Sarıgül’ün Ankara’da bir milletvekilinin evinde dün bir araya geleceği iddia edilirken, bu görüşme gerçekleşmedi.
CHP kaynakları ile Sarıgül’e yakın kaynaklar görüşmenin bir süre önce planlandığını, ancak daha sonra ertelendiği ifade etti. Görüşmenin bir hafta içinde gerçekleşebileceği belirtiliyor. Kılıçdaroğlu’nun önceki akşam sürpriz bir şekilde İstanbul’a gittiği ve burada Sarıgül’e görüştüğü de iddia edilirken bu bilgi de doğrulanmadı. Kılıçdaroğlu’nun, Sarıgül ile henüz bir temas kurmadığı vurgulandı.
Başvuru Ekim’de
Sarıgül’e yakın kaynaklar adaylığının artık kesinleştiği, ikilinin görüşmesinin ardından da adaylığın konuşulmasının beklendiğini belirtti. Partiden ihraç edildiği için PM kararıyla affedilmesi gereken Sarıgül’ün üyelik başvurusu yapması halinde, af dosyası PM toplantısına gelecek. Bunun için olağanüstü bir PM toplantısının Ekim ayında yapılabileceği konuşulurken, bu olmazsa Kasım’daki olağan PM’de konunun görüşülmesi bekleniyor. Sarıgül’ün affının PM’den oy birliğiyle çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)