BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarhoş hakim uçakta olay çıkardı----

Sarhoş hakim uçakta olay çıkardı

Sarhoş hakim uçakta olay çıkardı
23 Ocak 2024 - 16:49 www.finansgundem.com

Gaziantep-İzmir seferli uçağa sarhoş bindiği iddia edilen hakim E. Ö., yanındaki yolcu ile klima konusunda tartıştı. Olaya müdahale etmeye çalışan hostesi de darp ettiği öne sürülen hakim uçuşu kabusa çevirdi.

Hakim E. Ö., bir süre önce Gaziantep-İzmir seferini yapacak uçağa bindi. Yanındaki yolcuyla uçağın kliması nedeniyle tartışan hakim, birkaç kez lavaboya giderek kustu.

Halit Turan'ın Sabah'taki haberine göre ayakta durmakta ve konuşmakta zorluk çeken hakimi hosteslerden birisi uyarınca uçakta ortalık karıştı. İddialara göre tartıştığı yolculardan birine yumruk atan hakim, tartışma sırasında hosteslerden birine de yumruk attı.

Kadın hostes darp edildikten sonra yere düşünce seferi durduran pilotlar, hakim hakkında Milli Sivil Havacılık Kanununa göre kural dışı yolcu vukuat raporu düzenledi.

ACİL DURUM ÇAĞRISI

Uçağın kabin ekibi sarhoş olduğu öne sürülen hakimin uçaktan indirilmesi için "Acil Durum Çağrısı" yaptı. Uçağa gelen polis memuru, E. Ö.'ye hakkında kural dışı yolcu uçuş olay raporu tutulduğunu belirterek uçaktan inmesi gerektiğini söyledi.

''İSMİNİ VER, SANA GÜNÜNÜ GÖSTERECEĞİM''

Hakim bu kez yine olay çıkardı. Polis memurunun üzerine yürüyen E.Ö., "Ben Hakimim, siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz da beni indiriyorsunuz" dedi. "Dangalak, ismini ver, sana gününü göstereceğim" diyen hakim hakkında polis memuru da hakaret suçundan şikayetçi oldu.

Hakim krizinin ardından Gaziantep-İzmir uçak seferi saatlerce gecikti. Hostes de şikayetçi olurken, hakim hakkında, görevli kişilere karşı yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından soruşturma başlatıldı.

Hostesler kumar parası için birbirine girdi

 

Uçağa rota değiştirten kriz: Yolcu hostese saldırdı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)