BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞans oyunlarında 390 bin dolar kazandıran hata!----

Şans oyunlarında 390 bin dolar kazandıran hata!

Şans oyunlarında 390 bin dolar kazandıran hata!
26 Kasım 2023 - 14:51 www.finansgundem.com

Michael Sopejstal, Michigan'da bir restoranda alışık olduğu gibi şans oyunu bileti almak için gittiğinde satıcı hatasıyla 390 bin dolarlık (yaklaşık 11 milyon TL) büyük bir ödül kazandı.


Michigan'daki müdavimi olduğu restorana ayda birkaç kez uğrayan Illionisli Sopejstal, her geldiğinde GoLo benzin istasyonundan 10 ya da 20 tane şans oyunu Lucky for Life bileti aldığını söyledi.

Sopejstal, 10 çekiliş boyunca geçerli olacak tek satırlı bir bilet istedi ama satıcı ona 10 satırlık bilet verdi.

Bileti almaktan yine de vazgeçmeyen Sopejstal, "Bir sabah biletimi kontrol ettim ve yaşadığım sürece her yıl verilecek 25 bin dolar (yaklaşık 720 bin TL) ikramiyeye hak kazandığımı gördüm" dedi.

Başına konan talih kuşunun kendisine inanılmaz duygular yaşattığını aktaran Sopejstal, şunları söyledi.

Hemen bu parayla neler yapabileceğimi ve parayı toplu olarak mı yoksa yıllık mı almanın daha iyi olacağını düşünmeye başladım.

Talihli adam sonrasında ödülünü almak üzere piyango merkezine gitti.

Sopejstal, yılda 25 bin dolar yerine, tek defaya mahsus 390 bin dolar tutarındaki toplu ödemeyi tercih ettiğini söyledi.

ABD'de Lucky for Life, başkent Washington'ın yanı sıra 23 eyalette oynanıyor. Dağıtılan ödüller yalnızca 3 dolardan, yaşanan her gün için bin dolara kadar yükseliyor.

Luck for Life'ın her oyunda yayımladığı kazanma oranlarına göre, Sopejstal'ın o gün bu ikramiyeyi kazanma ihtimali 1,8 milyonda birdi. (Independent Türkçe)

KDK kararıyla, doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı kazandı

 

İnternetten kazanca vergi kolaylığı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lucy26 Kasım 2023 17:23

    Hristiyanların herşeyleri dürüstlük üzerine kurulu talih oyunlarıda buna en güzel örneklerden biri ikramiye hayatta her anlamda sistem içinde kazananların oldugu en temiz paradır Tanrının en güzel armaganıdır