BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSanat yazarı nasıl katil oldu?----

Sanat yazarı nasıl katil oldu?

Sanat yazarı nasıl katil oldu?
29 Eylül 2023 - 16:22 www.finansgundem.com

İstanbul'da sanat yazarı Funda Demir, 2 yıl önce boşandığı eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar'ı çocuklarının gözü önünde katletti.

İSTANBUL Beşiktaş'ta yazar Funda Demir, 22 yıl evli kalıp 2 yıl önce boşandığı eski eşini bıçakla boğazından yaralayarak öldürdü. Yazar Demir, olaydan sonra polise teslim oldu.

Beşiktaş'ta yazar Funda Demir, eski eşini bıçakla boğazından yaralayarak öldürdü. Dün akşam saatlerinde Mustafa Çapar, 3 çocuğu ile eski eşinin yaşadığı eve gitti. İkili arasında çocuklar uyuduğu sırada tartışma alevlendi. Funda Demir eline aldığı ekmek bıçağı ile eski eşinin boğazını kesti.

Çocuklar sese uyanınca odaya gönderdi

Çocuklardan birisi seslere uyanıp salona geçmek istediğinde ise annesi kapıyı kapatıp izin vermedi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler binanın dış kapısında Funda Demir gözaltına alındı. Olay sırasında evde bulunan çocuklardan M.Ç. şunları anlattı:

"Annem, babam ve kardeşimle evdeydik. Uyumak için odamıza geçtik salondan bağrışma sesleri geldi. Salona geçmek istedim annem kapıyı kapattı, neden kavga ettiklerini bilmiyorum."

Şeref meselesi konuşmak istemiyorum

Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 çocuk annesi Funda Demir cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ilk ifadesinde; "Bu bir şeref meselesi konuşmak istemiyorum" dedi.

22 yıl evli kalmışlar, 2 yıl önce boşanmışlar

Funda Demir ile Mustafa Çapar'ın 22 yıl evli kaldığı ve yaklaşık 2 yıl önce boşandıkları ortaya çıktı.

Elinde bıçakla polislere teslim oldu

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Funda Demir'i olayda kullandığı bıçakla yakalayarak gözaltına alındı. Funda Demir, "kasten öldürme" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FUNDA ÇAPAR KİMDİR?

Funda Demir'i , Kimya Öğretmenliği lisansıyla mezun olduğu üniversite yıllarında kitap, tiyatro, satranç ve çevre kulüplerinde faaliyet gösterdi.1999-2006 yılları arasında İstanbul'da öğretmen olarak görev yaptı. Ardından on yıl özel bir şirkette proje yönetiminde çalıştı. Beykent Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2016 yılında profesyonel çalışma hayatını bırakarak edebi anlamda yazın ve okuma çalışmalarına dahil olmaya başladı.. Funda Demir'in daha çok gerilim, korku, psikolojik romanları analiz ettiği öğrenildi. Kendisini "Sanat Yazarı" olarak tanımlayan Demir en son, Oxford Üniversitesi'nden Prof. Kevin Dutton tarafından yazılmış "Olağan Psikopatlar" adındaki kitabı değerlendirmişti.

ABD'li seri katil yakalandı

 

Çocuklarını öldüren 'en kötü kadın seri katil' masum ilan edildi

 

ABD'de katile rekor bağış!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)