BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSally Hoedel: Akraba evliliği ölüme sürükledi----

Sally Hoedel: Akraba evliliği ölüme sürükledi

Sally Hoedel: Akraba evliliği ölüme sürükledi
03 Ağustos 2021 - 08:27 www.finansgundem.com

ABD’li yazar Sally Hoedel, Elvis Presley’nin ölümüne neden olan kalp krizinin, uyuşturucu bağımlılığından değil, büyükanne ve büyükbabasının birinci dereceden kuzen olmasından kaynaklandığını iddia etti.

Hoedel, 1977’de 42 yaşındayken ABD’deki evinde ölü bulunan “Rock’n Roll Kralı” Elvis Presley’nin akraba evliliğinden kaynaklı pek çok genetik hastalığının bulunduğunu söyledi.

9 sistem hastalığı

Hoedel, “Elvis Presley, 11 vücut sistemi hastalığından 9’una sahipti ve bu hastalıkların 5’i o dünyaya geldiğinde vücudunda vardı” dedi. Efsanevi şarkıcının ailesinde çok sayıda genç yaşta ölüm vakası olduğunu belirten yazar, Presley’nin hastalıklarını uyuşturucuyla gizlemeye çalışarak sahneye çıkmaya devam etmek için çabaladığını ifade etti. Öldüğünde reçeteli ilaçlara bağımlılığı nedeniyle kalp krizi geçirdiği açıklanan Presley’nin rahatsızlıkları arasında akciğerlere ve karaciğere saldırabilen genetik alfa-1-antitripsin eksikliği, kolon sorunları, bağışıklık yetmezliği ve ömür boyu uykusuzluk olduğu belirtildi.

Fatma Girik evine alıcı bulamıyor

 

Bill ve Melinda Gates Serveti eşit olarak paylaştı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)