BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFatma Girik evine alıcı bulamıyor----

Fatma Girik evine alıcı bulamıyor

Fatma Girik evine alıcı bulamıyor
03 Ağustos 2021 - 08:23 www.finansgundem.com

Bodrum'da 20 yıl yaşadığı villayı 40 milyon TL karşılığında satışa çıkaran oyuncu Fatma Girik, İstanbul'a dönüş biletini erteledi. Usta sanatçı, evine alıcı bulmakta zorlanıyor.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, Bodrum'daki lüks villasını 40 milyon TL'ye satışa çıkardı. Ancak beklediği alıcıyı bir türlü bulamadı.

Akşam gazetesinden Recep Aslan'ın haberine göre; uzun süredir Bodrum'da yaşamını sürdüren 78 yaşındaki sanatçı, İstanbul'a taşınma kararı aldı.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi'nde sinema yönetmeni rahmetli eşi Memduh Ün ile birlikte yaklaşık 20 yıl yaşadığı villayı elden çıkaran Fatma Girik, 40 milyon TL'den alıcı aradığı evini satmayı dört gözle bekliyor.

İSTANBUL'A DÖNEMİYOR

İki yıl önce dört kez düşerek kalçasını kıran ve bir kez beyin ameliyatı geçirdikten sonra sağlık açısından zor günler yaşadığı için İstanbul'a gelmek isteyen oyuncu, evini satamadığı için dönüş tarihini ertelemek zorunda kalıyor.

96 yaşındaki annesi Münevver Girik ve kız kardeşi Müyesser Girik ile birlikte yaşadığı villayı acil olarak satmak isteyen Girik'in, yakın çevresine, "Evimi satmadan İstanbul'a dönemem" dediği öğrenildi.

İSTANBULA DÖNEMİYOR

SEVENLERİNİ KORKUTTU

Fatma Girik, geçtiğimiz günlerde evinde aniden fenalaşınca ambulansla özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Yeşilçam efsanesinin, göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altına alındığı belirtilmişti.

Kısa süre sonra usta sanatçıdan güzel haber gelmişti. Girik'in menajeri Bircan Silan, ünlü oyuncunun taburcu olduğunu belirtmişti.

Instagram'da Fatma Girik'in fotoğrafını yayınlayan Silan, "Canım Fatma Girik, beş günün sonunda hastaneden çıkıyor. Her şey bundan böyle daha güzel olacak. Sen çok yaşa hep çok iyi ol Fato'm benim." açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)