BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSahte içki can almaya devam ediyor----

Sahte içki can almaya devam ediyor

Sahte içki can almaya devam ediyor
13 Ekim 2020 - 15:50 www.finansgundem.com

Geçen cuma günü Kırıkkale'de başlayan sahte içki faciasında kayıplar hızla artıyor. Sekiz şehirde hayatını kaybedenlerin sayısı 44'e çıktı

Kırıkkale‘de yedi, İzmir‘de 18 kişinin sahte içki tüketiminden ölmesinden sonra altı kentten daha zehirlenme haberleri geldi. Mersin‘de altı, İstanbul‘da yedi, Muğla‘da iki, Aydın‘da iki, Trabzon‘da bir ve Zonguldak‘ta bir kişi alkol zehirlenmesinden dolayı can verdi, ölü sayısı 44’e çıktı. 50’ye yakın kişinin hastanelerin yoğun bakım servislerinde tedavi gördüğü öğrenildi.

İSTANBUL’DA ALTI KİŞİ DAHA CAN VERDİ
Dün İstanbul’un Kartal ilçesinde 36 yaşındaki avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu alkol zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre saat 12.00 itibarıyla İstanbul’da sahte içkiden ölen kişi sayısı yedi oldu.  Olayla ilgili olarak üçü kaçak alkol satan altı şüpheli gözaltına alındı.

TRABZON’DAN DA ÖLÜM HABERİ GELDİ
Trabzon’da kendi hazırladığı sahte alkolü içtikten sona fenalaşıp hastaneye kaldırılan M.B.’nin öldüğü açıklandı. 56 yaşındaki M.B. özel güvenlik olarak çalıştığı öğrenildi. M.B.’nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

ZONGULDAK’TA BİR KİŞİ SOLUNUM CİHAZINA BAĞLANDI
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sahte içki tüketen Harun İnanç (54) hayatını kaybederken, 52 yaşındaki Hasan A., solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor.

İçişleri'nden sahte alkol açıklaması

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)