BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSahte doktor reçete bile yazmış----

Sahte doktor reçete bile yazmış

Sahte doktor reçete bile yazmış
30 Temmuz 2023 - 15:10 www.finansgundem.com

ABD'de yaşayan bir kadın, doktor kılığına girip akrabasının adını ve lisansını kullandığı şüphesiyle tutuklandı.

ABD'de yaşayan 62 yaşındaki Maria Macburnie, ruhsatsız ilaç uygulaması, sahtecilik, sağlık hizmetleri iddia dolandırıcılığı ve kontrollü tehlikeli bir maddenin üç kez dağıtımıyla suçlandı.

Ocean County Savcılığı’na göre, işlediği suçlar bir yıldan fazla bir süredir reçete dağıtırken ve doktor kılığına girerken ortaya çıktı.

Dolandırıcı olduğundan şüphelenilen Macburnie, ABD’nin New Jersey eyaletindeki Shore Medical Associates’te Mart 2022’den Haziran 2023’e kadar 15 ay boyunca akrabasının adını ve lisansını olarak kullanarak hastaları tedavi etti.

Listede USCIS Atanmış Sivil Cerrah olan lisans sahibi Dr. Fe Almazon-Condit’in lisansının, yasal olarak izin verilmediği halde reçete verdiği söylenen 62 yaşındaki bir kişi tarafından kullanıldığı iddia ediliyor.

CNN’nin bildirdiğine göre, Macburnie o zamandan beri gözaltına alındı ve Ocean County Hapishanesi’nde tutuklu bulunuyor.

Kadının işlediği suçlarla ilgili duruşması henüz görülmedi. Savcılık iddia edilen suçları doğrulasa da, Macburnie’nin yaklaşan duruşma için bir avukat tutup tutmadığı henüz belli değil.

Ufuk Özkan'dan iyi haber

 

Caretta carettaları besleyenlere ceza

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)