BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUfuk Özkan'dan iyi haber----

Ufuk Özkan'dan iyi haber

Ufuk Özkan'dan iyi haber
30 Temmuz 2023 - 14:55 www.finansgundem.com

Siroz hastalığı ile mücadele eden oyuncu Ufuk Özkan, karaciğer nakli olmasına gerek kalmadığını açıkladı.

Bir süredir siroz hastalığı ile mücadele eden oyuncu Ufuk Özkan, sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaştı. Özkan, karaciğer nakli olmasına gerek kalmadığını söyledi.

‘Geniş Aile’deki ‘Cevahir’ karakteriyle tanınan oyuncu Ufuk Özkan’ın siroz hastalığına yakalandığı ve organ nakli için sıra beklediği ortaya çıkmıştı.

Bugün hasta yatağından bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Özkan sağlık durumuyla ilgili son durumunu paylaştı.

“ORGAN NAKLİNE GEREK KALMADI”

Oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

* Günaydın. Hastanede 15’inci gün. Arayan, soran, dua eden, sosyal medyada beni hiç yalnız bırakmayan siz. Şükür, ne çok sevenim varmış. Bana güç oldunuz.

* O zaman güzel haberi vereyim… Organ nakline gerek kalmadı ilaçlarla devam. En kısa zamanda sahalara döneceğim. Gülmeye güldürmeye devam.

* Hepinize abilerim, ablalarım, kardeşlerim sarılmak istiyorum. Desteğiniz paha biçilmez. Sevenlerime, hep güleryüzlü samimi hemşirelere, düşmeyeyim diye beni yıkayan Ahmet abime, diyet yemeklerini lezzetlendiren ve küçük kaçamaklar yapmama izin veren Sibel kardeşime, her saat başı ben uyurken bile kontrol eden Alihan kardeşime, odamı her gün resmen kırklayan Arzu ablama ve adını hatırlayamadığım tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.

* Ve sağlık bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya güç, güven veren aramaları ve mesajları için teşekkür ederim. Ve Prof.Dr Murat Dayangaç ile Prof.Dr.Onur Yaprak hocalarıma artık dostlarıma diyorum çok teşekkür ediyorum.

* Canlar böyle devam ederse 1 hafta sonra taburcu olurum tam hazır olmadan çıkmıyoruz çünkü bazı kan değerlerini sabitlememiz gerekiyor. Ama merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmıyorum. Daha uzun yıllar buralardayım. Sevgiler.(Sözcü)

Özcan Deniz ev sahibinin kira oyununu bozdu!

 

Sağlık Bakanı Koca'dan MFÖ paylaşımı

 

MFÖ'de kanser şoku!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)