BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSahnede parçalanan gitar rekor fiyata satıldı----

Sahnede parçalanan gitar rekor fiyata satıldı

Sahnede parçalanan gitar rekor fiyata satıldı
21 Mayıs 2023 - 14:19 www.finansgundem.com

Bir müzayede evi dün yaptığı açıklamada, Nirvana'nın solisti Kurt Cobain'in sahnede parçaladığı gitarın yaklaşık 600 bin dolara satıldığını duyurdu.


Julien's Auctions'dan Kody Frederick 20 Mayıs'ta AFP'ye yaptığı açıklamada, Nirvana'nın solisti Kurt Cobain'in sahnede parçaladığı gitarın yaklaşık 600 bin dolara satıldığını söyledi.

Siyah Fender Stratocaster'ın tekrar bir araya getirildiği ancak artık çalınamaz durumda olduğu bilgisi paylaşıldı. Gitar, dünyaca ünlü Grunge grubunun üç üyesi tarafından imzalanmıştı. Müzayede evi, enstrümanın 60 bin dolara satılmasını beklediğini de açıkladı.

Julien's tarafından yapılan açıklamada enstrümanın 595 bin dolara satıldığı duyuruldu ve toplam rakam 'hayret verici' olarak nitelendirildi.

Nirvana'nın birçoğu Cobain tarafından kaleme alınan hitleri arasında Come As You Are, Lithium ve 1991'de çıkış yapan Smells Like Teen Spirit yer alıyordu. Bu parça genç nesil için marş haline geldi. Cobain madde bağımlılığı ve depresyonla mücadele etti ve eşi Courtney Love'la çalkantılı bir ilişki yaşadı. Nisan 1994'te yaşamına son verdi.(Sputnik)

Nirvana grubunun vokalisti Cobain’in gitarı açık artırmada

 

Kurt Cobain’in saç teli 14 bin dolara satıldı

 

Rekor bekleniyor: Michael Jordan'ın ayakkabıları açık artırmada

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)