BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı İran Heyeti'ne gelmeyin dedi----

Sağlık Bakanı İran Heyeti'ne gelmeyin dedi

Sağlık Bakanı İran Heyeti'ne gelmeyin dedi
04 Mart 2020 - 09:48 www.finansgundem.com

İran Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye'ye korona virüsle ilgili heyet göndermek istediğini belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca teklifi reddederek, "Gelmeyin, Skype üzerinden konuşalım" ifadelerini kullandığını açıkladı.

Çin'den sonra korona virüs nedeniyle en fazla ölümün yaşandığı İran'da dün 11 kişi daha yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İran'ın korona virüs konusunu çok geç ciddiye aldığını söyledi. Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın haberine göre, virüsle ilgili bilgi almak için İran'dan Türkiye'ye gelmek isteyen bir heyeti reddettiklerini açıklayan Koca, şunları söyledi:

"İran'daki salgın çok hızlı ilerledi. Kum kentini kapatmalarını tavsiye ettik ancak 'Gerek yok’ denildi. Şimdi ise durum ciddileşince 'Nasıl adım atacağız' diye yardım istiyorlar. Bizim Bilim Kurulu'na bir heyet gönderip bilgi almak istediler. Biz de 'Gelmeyin, Skype üzerinden bağlanalım' dedik. Çin ve diğer bazı ülkelerde yayılma hızı düşerken şu anda en fazla İran’da yayılma var."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)