BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSabri'nin sabrıyla oynadılar----

Sabri'nin sabrıyla oynadılar

Sabri'nin sabrıyla oynadılar
06 Aralık 2015 - 07:12 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın devleşen yıldız oyuncusu Sabri Sarıoğlu hakkındaki iddialara yanıt verdi

Tecrübeli oyuncu, “‘Sözleşmen böyle olsun’ dediler, ‘Tamam’ dedim. ‘Değiştirelim’ dediler, yine ‘Tamam’ dedim. 20 senemi Florya’da geçirdim. Ben Galatasaraylı olmasam kazanılmış hakkımdan neden vazgeçeyim” dedi.

İki asist birden yaptı, bu alanda Sneijder’ı yakaladı, Bursa galibiyetini getirdi ama stattan başı önde ayrıldı! O adam Sabri Sarıoğlu... 3-0’lık Bursaspor galibiyetinin aslan payına sahip olan Sabri’nin maç sonunda yüzünden düşen bin parça idi.

Kontratındaki opsiyon maddesi sarı kırmızılı taraftarın tepkisi üzerine sözleşmesinin uzamasına saatler kala kaldırılan, başarılı oyununa rağmen taraftarın ıslıklarından kurtulamayan tecrübeli oyuncu, önceki gün TT Arena’dan büyük bir üzüntüyle ayrıldı.

“BAKMADAN iMZALADIM”

Ve başarılı futbolcu, içini yakınlarına döktü. Tribünlerin her maçta kendisine tepki göstermesine çok üzüldüğünü dile getiren Sabri, sarı kırmızılılarla hiç para konuşmadığını da belirtip ekledi: “Gündeme sürekli benim kazandığım para getiriliyor. Nedenini anlamıyorum. Ben sözleşmedeki o parayı zorla mı aldım? Galatasaray ile para konuşmadım, konuşmam da. Sözleşmeyi gösterdiler, bakmadan imzaladım. Vermeyin mi diyecektim? Ortada kazanılmış bir hak var. Bana gelip ‘sözleşmeni değiştirelim’ dediler. Sonuçta karşılıklı imza var. Ben Galatasaraylı olmasam kazanılmış hakkımdan neden vazgeçeyim” ifadelerini kullandı.

“BU FORMA ÇOK DEĞERLi”

Galatasaray’ın kendisine önerdiği her şeyi sorgusuz sualsiz kabul ettiğini belirten Sabri, “‘Sözleşmen böyle olsun’ dediler, ‘Tamam’ dedim. ‘Değiştirelim’ dediler, yine ‘Tamam’ dedim. ne itiraz ettim, ne de şunu da isterim diye tutturdum.. Ben bu takımın kaptanlığını yaptım, 20 senemi Florya’da geçirdim. Ben Galatasaray’dan başka ne düşünebilirim. O tepkiler beni çok üzdü. Bu forma benim için kıymetli ve değerli. Bunu kimse değiştiremez” diye dert yandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)