BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRüzgar Çetin'e yeni ceza----

Rüzgar Çetin'e yeni ceza

Rüzgar Çetin'e yeni ceza
27 Aralık 2017 - 03:46 www.finansgundem.com

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, 4 yıl önce karıştığı kavga ile ilgili davada adam yaralama ve tehdit suçlarından toplam 6 bin lira para cezasına çarptırıldı

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in, dört yıl önce bir gece kulübü çıkışı karıştığı kavgada İhsan Ahmet Tigrel’i muşta ile yaraladığı iddiasıyla 10 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı.

İstanbul 50’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Çetin’in avukatı, suçta kullanıldığı iddia edilen muştanın ele geçirilemediğini, bilirkişi raporunun da kül tablası olduğuna yönelik olduğunu, ‘silahla yaralama’ suçunun da gerçekleşmediğini belirterek, beraatını istedi.

Mahkeme, Rüzgar Çetin’i ‘kasten yaralama’ suçundan 150 gün adli para cezası karşılığında 3 bin TL adli para cezasına çarptırdı. Çetin’i, ‘SMS ile tehdit’ suçundan ise 5 ay hapis cezasına çarptıran mahkeme, bu cezayı da 150 gün adli para cezası karşılığında 3 bin TL para cezasına çevirdi.

Mahkeme, sanık Tigrel’i de ‘kasten yaralama’ suçundan 50 gün adli para cezası karşılığında bin TL para cezasına çarptırdı. (Hürriyet)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dsd27 Aralık 2017 10:24

    TR deki rezilliği anlatan en güzel örnek.Paran varsa adalet sana çalışır....Adalet mülkü olanı korur...

  • Metehan27 Aralık 2017 06:12

    Bunun işledigi suçları ben işleseydim içerden cıkamadım. Paranın güçü. Kanunlar kimler için var düsünüyorum