BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'nın saldırıları sonrası Ukraynalı milyarderin serveti eridi----

Rusya'nın saldırıları sonrası Ukraynalı milyarderin serveti eridi

Rusya'nın saldırıları sonrası Ukraynalı milyarderin serveti eridi
12 Mart 2022 - 23:38 www.finansgundem.com

Rusya'nın yoğun saldırıları sonucunda Shakhtar Donetsk'in de sahibi olan Ukrayna'nın en zengin ismi Rinat Akhmetov'un servetinin büyük bölümünü kaybettiği ortaya çıktı.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik yoğun saldırıları sürerken futbol dünyasının da yakından tanıdığı Ukrayna'nın en zengin ismi Rinat Akhmetov'un servetinin yarısından fazlasının iki hafta içinde yok olduğu belirtildi. Shakhtar'ın da sahibi olan Rinat Akhmetov, yaşanan sürece ilişkin Forbes'a açıklamalarda bulundu.

Ülkesinin direnişine verdiği desteği ifade eden Akhmetov, "Savaş zamanında şirketimiz şartlara uygun şekilde çalışıyor. Şimdi en büyük hedefimiz Ukraynalıların hayatta kalmasına ve direnmesine yardımcı olmak. Vakfım; su, yiyecek, ilaç ve burada mümkün olan her türlü yardımcı sağlayarak Ukraynalıların hayatta kalmasına destek oluyor. Şirketim ve halkımla çalışıyorum. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Diğer insanların da aynı şeyi yaptığından eminim" dedi.

Ülkesini terk etmeyi düşünmediğini de belirten Ukraynalı iş insanı, "Ukrayna'dayım ve ülkeyi terk etmeyeceğim. Tüm Ukraynalılarla aynı duyguları paylaşıyorum. Bu savaşta Ukrayna'nın zaferini içtenlikle bekliyorum. Ülkeyi daha mutlu ve huzurlu hale getirmek için yeniden inşa etmeye başlayacağız. Kendi adıma bu hedefe ulaşmak için hiçbir masraftan, çabadan kaçınmayacağım" ifadelerini kullandı.

Serveti 6 milyar doların altına indi

Akhmetov'un 14 milyar dolarlık servetinin 6 milyar doların altına indiği belirtildi. Yaptığı açıklamada Ukraynalı iş insanı, ülkesine destek vermeye sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.(Fanatik)

Rusya'dan tehdit! Ciddi sonuçlara yol açar

 

Adanın yeni kralı Sanderson oldu

 

Rusya: ABD'ye karşı yaptırım kararları yakında açıklanacak

 

Putin'in sevgilisi ve bankacısı da yaptırım listesinde

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)