BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'nın market zinciri devleri Türkiye'ye geliyor----

Rusya'nın market zinciri devleri Türkiye'ye geliyor

Rusya'nın market zinciri devleri Türkiye'ye geliyor
05 Haziran 2017 - 14:48 www.finansgundem.com

Rusya'nın önde gelen market zincirleri 5 sektörde alım yapmak için İstanbul'a geliyor

Rusya'nın önde gelen zincir marketleri 5-6 Eylül 2017 tarihlerinde İstanbul'a geliyor. Türkiye ve Rusya arasındaki son dönemde düzelen ticari ilişkiler meyvesine vermeye başladı. Rus marketlerinin satın alma yetkilileri 5 sektörde alım için Türkiye'ye geliyorlar. Rusya'da 440 milyar dolar cirolu, Magnet, X5 Retail Group, Maria-Ra, Assorti, Svetofor7 -ya Semya, Rost-Sibir PO ve daha fazla marketin katılacağı, 27 bin zincire sahip 40 dev zincir marketin satın almacıları Türk üreticileri ile Eylül ayında İstanbul'da buluşacak. İhracatçı Birliklerinin de destek verdiği B2B ikili iş görüşmeleri Türkiye'nin Rusya'ya olan ihracatını artıracak.

Gıda sektöründen yoğun alım yapacaklar

İstanbul Conrad Hotel'de Gıda, Kozmetik, Mutfak eşyaları/Züccaciye, Private Label, Temizlik ürünleri ve Ambalaj ürünleri ihracatı yapan veya yapmak isteyen Türk firmalarının katılacağı B2B İş Görüşmeleri ihracatçı firmaları heyecanlandırdı. Özellikle gıda alımı konusunda yoğun görüşmelerin beklendiği toplantıya gıda firmaların ilgi göstermesi bekleniyor. Etkinliği1991 yılından itibaren Rusya'da Toptan Zincir Merkezleri adı altında yılda 30'dan fazla organizasyon düzenleyen, Rusya'nın en etkin Zincir Market B2B Etkinlik organizasyon firması Imperıa Congress And Exhıbıton Company ile Türkiye'den Zedexpo Uluslararası Danışmanlık Tanıtım Organizasyon Ltd. Şti. birlikte Türkiye'de ilk kez düzenliyorlar.

Az bütçe ile etkili görüşme

B2B İş Görüşmeleri son zamanların en etkin ticari görüşme alanlarıdır diyen Zedexpo Uluslararası Danışmanlık Tanıtım Organizasyon Genel Müdürü Zafer Kırmızıtaş: "Fuarlara ayrılan yüksek bütçelerin yanında, nokta atışı hedef alıcılar ile birebir planlı görüşmelerin gerçekleştiği B2B etkinlikleri firmalar tarafından günümüzde daha tercih edilir hale gelmiştir. Makul bir katılım bedeli belirledik. Firmalarımızın, Rusya'ya düzenleyecekleri iş görüşmesi seyahatinin masraflarından az ve daha çok alıcı ile görüşebilme fırsatı sunduğumuz bu etkinlikte, her firma görüşmeler öncesi kaç firma ile görüşme yapacağını bilecektir. Rus Zincir Marketler ile B2B iş görüşmelerine her firmadan 2 kişi katılabilecek ve ürünlerini sergileme imkanı bulacaklar. İkili görüşmeler de Rusça-Türkçe, Türkçe-Rusça tercüme hizmetlerini vereceğiz. Her katılımcı firmaya 1 gece konaklama imkanı sağlayacağız ve 2 günlük etkinlik süresince ikramlar ve öğle yemeğimiz olacaktır. İhracatçı firmalarımızı, Rusya'nın önde gelen Zincir Marketlerinin katılacağı profesyonel İş görüşmelerinin gerçekleşeceği Russian Retail Chains Summit İstanbul 2017 B2B İş Görüşmeleri etkinliğinde görmek istiyoruz." dedi. Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek etkinliğe şimdiden ilginin yoğun olması Türk-Rus ticari ilişkilerinin gelecek dönemde yönünü belirleyecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)