BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Türkiye-Suriye açıklaması----

Rusya'dan Türkiye-Suriye açıklaması

Rusya'dan Türkiye-Suriye açıklaması
31 Ocak 2023 - 16:39 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri bakanı Lavrov basın toplantısında Türkiye ve Suriye'nin ilişkileriyle ilgili, "Rusya, Türkiye-Suriye normalleşme çabalarını destekleyecek" dedi.

Rusya Dışişleri bakanı Sergey Lavrov, Mısır temasları kapsamında görüştüğü Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile ortak basın toplantısı düzenledi. Lavrov, bir basın mensubunun sorusu üzerine Rusya’nın, Türkiye-Suriye ilişkisinin normalleşmesi çabalarını desteklediğini ve bu çabanın devam etmesini için girişimleri geliştirmeye hazır olduklarını belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov konuyla ilgili açıklamasında, Rusya’nın Türkiye-Suriye ilişkisinin normalleşmesi çabalarını desteklediklerini ve bu çabanın devam etmesini için girişimleri geliştirmeye hazır olduklarını belirtti. Lavrov, genel olarak iki komşu ülkenin ilişkilerini geliştirmesini desteklediklerini vurguladı.

İran’ın Türkiye-Suriye ilişkilerini normalleştirme çabasına katılması konusunda ise Lavrov, Rusya’nın, Türkiye’nin ve İran’ın Astana formatının bir parçası olduğunu vurgulayarak bu konuda prensipte anlaşıldığını ve İran’ın bu çabalara katılmasının mantıklı olacağını ifade etti. Lavrov, sürecin titizlikle ilerletilmesi gerektiğini belirterek, tarihlerin, görüşme formatının, diplomatik ve askeri seviyenin adım adım belirlenmesi gereken konular olduğunun altını çizdi.

Türkiye Suriye'de ne kadar kalacak?

 

Rusya: Türkiye Suriye'de saldırı yapmadı

 

Beyaz Saray: Türkiye Suriye'nin kuzeyine operasyon başlatacak

 

Türkiye Suriye'de fakülte kuruyor

 

Rusya: Türkiye Suriye'den çekilmeli

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)