BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Ermenistan ve Azerbaycan'a barış antlaşması çağrısı----

Rusya'dan Ermenistan ve Azerbaycan'a barış antlaşması çağrısı

Rusya'dan Ermenistan ve Azerbaycan'a barış antlaşması çağrısı
15 Temmuz 2023 - 22:19 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Dağlık Karabağ çevresindeki durumun ‘olumsuz yönde’ geliştiği bu nedenle Azerbaycan ve Ermenistan'ın bir barış antlaşması hazırlamaya derhal başlamalarının gerektiği ifade edildi

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Moskova’nın Bakü ve Erivan’ın Azerbaycan ve Ermenistan arasında bir barış antlaşması hazırlamaya derhal başlamalarını gerekli gördüğünü belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, Moskova’nın Bakü ve Erivan’ın Rusya, Ermenistan ve Azerbaycan liderlerinin üçlü anlaşmalarına dayanarak, Ermenistan ve Azerbaycan arasında bir barış antlaşması hazırlamaya derhal başlamalarını gerekli gördüğünü vurguladı.

Açıklamada “Karabağ'daki Ermeni nüfusunun kaderinin sorumluluğu üçüncü ülkelere yüklenmemeli. Daha önce varılan üçlü anlaşmalara dayanarak Bakü ile Erivan arasında hemen barış anlaşmasının hazırlanmasına başlanmalı” ifadelerine yer verildi.

Dağlık Karabağ çevresindeki durumun ‘olumsuz yönde’ geliştiğine dikkat çeken Bakanlık, insani krizin derinleştiği, yerel sakinlerin yiyecek ve ilaç sıkıntısı çektiği, bölgenin fiilen elektrik ve gaz arzından yoksun olduğuna vurgu yaparak, Azerbaycan’a Laçin koridorunun derhal açılması için acil önlemler alması çağrısı yaptı.

Azerbaycan, Katar ve Pakistan'dan 15 Temmuz mesajları

 

Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'da şehitlikleri ziyaret etti

 

Ermenistan'da kadınlar askerlik yapabilecek

Gürcistan ve Ermenistan ekonomilerine 'yaptırım' dopingi

Ermenistan sınırındaki çatışmada Azerbaycan askeri şehit oldu

Rusya'ya yaptırım İtalya'nın dış ticaretini vurdu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)