BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da Türkiye turları ne kadar zamlandı----

Rusya'da Türkiye turları ne kadar zamlandı

Rusya'da Türkiye turları ne kadar zamlandı
13 Mayıs 2023 - 16:49 www.finansgundem.com

Yaz aylarına yaklaşırken, Rusya'dan Türkiye'ye yapılan tur maliyetleri hakkında veri yayınlayan Federal İstatistik Servisi (Rosstat), Nisan ayında ülkeden Türkiye için satın alınan tatil turlarının bir önceki aya göre %11,1 oranında arttığını tespit etti.


Dış turizm hizmetleri kategorisinde en yüksek fiyat artışının Türkiye tatillerinde gözlemlendiğine dikkat çeken Rosstat, Belarus’a yapılan turlarda fiyatların son bir ayda yüzde 2, Orta Asya’daki münferit ülkelere yüzde 1,5, Kafkasya ülkelerine yüzde 0,3 arttığını duyurdu.

Aynı Güneydoğu Asya’nın belirli ülkelerine yapılan gezilerde indirim kaydeden servis, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) tatillerinin yüzde 9,1, Mısır tatillerinin ise yüzde 1,7 düştüğünü bildirdi.

Rosstat’a göre, nisan ayında iç turizmde tur maliyetleri yüzde 4,2, artarken, Karadeniz kıyısı ve Kırım’a tatil gezilerinde fiyat artışının yüzde 3,3, nehir gezilerinde yüzde 1,9, otel ve motellerde konaklama fiyatlarında ise yüzde 0,5’ten yüzde 1,6’ya varan fiyat artışı gözlemlendiği açıklandı. (gazetemru)

Rusya'da yıllık enflasyon geriliyor

 

Rusya'nın enerji ihracatı gelirlerinde düşüş

 

Rusya, Batı Akdeniz'in ihracatında lider ülke

 

Rusya'ya ihracatta rekor artış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)