BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Ukrayna ordusunun kayıplarını açıkladı----

Rusya, Ukrayna ordusunun kayıplarını açıkladı

Rusya, Ukrayna ordusunun kayıplarını açıkladı
19 Temmuz 2022 - 14:17 www.finansgundem.com

Ülkesinin savaştaki eylemlerine ilişkin konuşan Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Odessa bölgesinde ABD ve Avrupa ülkelerinin sevk ettiği silahlar için gerekli mühimmatların depolarını vurduklarını bildirdi.

Ukrayna'nın Zaporijye bölgesinde "Sağ Sektör" milliyetçi grubunun pozisyonlarına yönelik yüksek hassasiyetli silahla saldırı düzenlendiğini söyleyen İgor Konaşenkov, saldırıda 200 kadar askerin öldürüldüğünü açıkladı.

Konaşenkov, Donetsk bölgesinde Ukrayna Silahlı Kuvvetleri 81. Hava Aracı Tugayı'na düzenlenen saldırıda yaklaşık 60 asker, 7 zırhlı araç ve mühimmat deposunun vurulduğunu belirterek, "Odessa bölgesindeki Belenkoye yerleşim biriminin yakınlarında ABD ve Avrupalı ülkelerin sevk ettiği silahlar için gerekli mühimmat depoları yüksek hassasiyetli silahla imha edildi" dedi.

7 yönetim merkezi ve 5 mühimmat deposu vuruldu

Son 24 saatte 7 yönetim merkezi, 5 mühimmat deposu, 2 yakıt deposu, asker ve askeri teçhizatın Rus hava muharebe taktik birlikleri ile füze ve topçu birliklerince imha edildiğini dile getiren Sözcü, "Mi-24" tipi helikopter ve 4 insansız hava aracının düşürüldüğü ve 4 "Toçka-U" balistik füze ile 5 "Uragan" çok namlulu roketatar topunun ele geçirildiğini bildirdi.

Ukrayna ordusuna ait 257 uçak, 143 helikopter imha edildi

Konaşenkov, savaşın başlamasından beri Ukrayna ordusuna ait 257 uçak, 143 helikopter, 1568 insansız hava aracının yanı sıra 356 hava savunma füze sistemi, 4 bin 106 tank ve zırhlı araç, 759 çok namlulu roketatar, 3 bin 160 obüs ve havan topu, 4 bin 392 özel askeri aracın yok edildiğini aktardı.

Rusya'dan Google’a 360 milyon euroluk ceza

 

Rusya'nın petrol üretim arttı

 

Rusya, Ukrayna'nın kayıplarını açıkladı

 

Rusya ayçiçek yağı ihracat kotasını yükseltti

 

Orban: Avrupa Rusya'ya ambargo ile kendini vurdu

 

Rusya'nın altın ve döviz rezervleri azaldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)