BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Türkiye güvenli tatil bölgesi----

Rusya: Türkiye güvenli tatil bölgesi

Rusya: Türkiye güvenli tatil bölgesi
17 Mart 2020 - 16:50 www.finansgundem.com

Rusya Tur Operatörleri Birliği güvenli tatil ülkeleri arasında Türkiye'ye de yer verdi

Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR, korona virüs salgını koşullarında nispeten güvenli destinasyonları açıkladı. Birliğin internet sitesinde yer alan listede gidilebilecek ülkeler arasında Türkiye de sayıldı.

Buna göre, uçuş yasağı bulunmayan ya da hükümetin gidilmemesini tavsiye ettiği ülkeler arasında yer almayan tatil destinasyonları Vietnam, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya, Küba, Maldivler, Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri, Tayland, Türkiye ve Sri Lanka şeklinde sıralanıyor.

Birlik ayrıca niş kategoride yer alan bir dizi ülkenin de adını veriyor. Bunlar Mauritus, Seyşeller, Fransız Polinezyası, Latin Amerika ülkeleri, Katar, Bahreyn ve Japonya. Bu ülkelere düzenlenen turlar oldukça ucuzlamış durumda. Ancak Birlik, bu ülkelere girişte Rusya vatandaşlarının kontrolden geçebileceği uyarısında bulunuyor.

Rusya vatandaşlarının ziyaret etmeyi sevdiği ülkelerden Karadağ, bütün yabancılara girişi yasaklamıştı. Karadağ yönetimi oturum izni bulunan yabancıları yasaktan muaf tutuyor.

Korona virüsten hiç endişe etmeyenlerin oranı yüzde 18

Çin'de korona virüs aşısının klinik denemelerine onay

Korona virüs 2008'den çok daha zor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)