BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Suriye'ye kara harekatı düzenleyecek mi----

Rusya Suriye'ye kara harekatı düzenleyecek mi

Rusya Suriye'ye kara harekatı düzenleyecek mi
20 Kasım 2015 - 20:32 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus askerlerinin Suriye'de kara operasyonuna katılacağına ilişkin iddiaları bir kez daha reddetti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Peskov, kara operasyonu konusunun kesinlikle gündemlerinde olmadığını vurguladı.

Rusya, 30 Eylül'den bu yana Suriye'de hava operasyonları düzenliyor. Batı basınında çıkan haberlerde Rus askerlerinin kara operasyonlarında yer aldığı öne sürülüyor. Mısır'da Rus uçağının düşürülmesinden sonra da basında Rusya'nın Suriye'de kara operasyonları düzenleyeceğine yönelik iddialar yer alıyor.

KARA OPERASYONU YAPILMAYACAĞI AÇIKLANMIŞTI
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Mısır'ın Sina Yarımadası'nda 31 Ekim'de düşen Rus yolcu uçağının içine yerleştirilen bir bomba ile terör eylemi sonucunda düşürüldüğünün belirlenmesi ardından Suriye'deki hava operasyonlarını yoğunlaştırma kararı aldıklarını söylemişti.

Kremlin, benzer iddiaların ortaya atılması üzerine hava operasyonlarını yoğunlaştırma kararının kara operasyonu düzenleneceği anlamına gelmediği belirtilmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)